Şimdi Ara

Iphone kişi listesi silindi...yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Itunes'u kurcalarken birşeylerden dolayı bir yükleme yaptım ve ardından kişi listem silindi. Sonrasında yine Itunes da geri yükleme yapıyorum ve kişi listesi gelmiyor. Silinen kişi listesi nasıl getirilir? bu hususta acil yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 28 Ocak 2013; 1:50:09 >

• İcould yedekleme kullanıyosundur umarım. Kullanıyosan ayarlardan icould a gir id ve şifreni yaz rehberin gelir. Hiç bir şekilde rehber yedeğin yoksa en kötü ihtimal ayarlara gir mail kişiler yazan yere gir ordan kişileri simden aktarde hiç yoktan simdeki numaraların gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son caren icloud varsa vardir yoksa

• En iyisi şöyle izah edeyim. İphone 5 aldığımdan c.tesi nano sim kart aldım. Turkcell den eski telefondan yeni telefona kişi listesi aktarımı da yaptırdım o sırada. Sonrasında aynı günün akşamı, elimdeki eski İphone 3gs i de bizim geline (kardeşimin hanımı) verdim. Tabii vermeden önce telefonudaki foto, kişi listesini sileyim de öyle vereyim tamamen dedim. Sildikten sonra da bir de son bir güncelleme yaptım. 6.0.1. Telefonu teslim ettim. Dün, pazar sabahı da, telefonuma müzik,sesler yükleyeyim diyerekten itunes da şu eş zamanlama işlemini yaptım. Bu esnada 6.0.2 güncellemesi çıkmış onu da oldu olacak yapayım dedim. Güncellemeyi yaptıktan sonra, bir iş dolayısıyla dışarı çıktım. Tam birilerini arayacağım bir baktım kişi listesi boş. Ayrıca işin ilginci telefon eski 3gs nin olduğu ana dönmüş (menüler, ayarlar, vs.)klavye de türkçe karakter bile yok. Sonrasında ayarları sıfırladım. Gece eve döndüğümde itunes dan geri yükleme yaptım ve yine aynı şekilde 3gs deki ayarlarla karşılaştım. Velhasıl geri yükleme seçeneği olarak sadece tek seçenek ve tek güncelleme sunuluyor. Öyle görünüyor ki 200 den fazla kişiyi tek tek girmem gerekecek ama olur ya belki bir geri getirme imkanı vardır diye yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 28 Ocak 2013; 12:02:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.