Şimdi Ara

iPhone java ve flash destegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
16.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrehaba arkadaslar ben safari üzerinden internete girdigimde bi online oyun sıtesınden oyun oynayamıyorum okey satranc vs. bide flash player ile gosterecegı dosyaları gostermıyor. ? işareti cıkıyor iphone da java ve flash player destegi yokmu bide safariyi nasıl guncelleyebılırım

RsL.kLc@Hotmail.Com RsLkLc92@Gmail.Com
  • Java ve Flash destegi malesef yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

AppStore'da iPhone'un bütün özelliklerinden yararlanabileceğin oyunlar varken neden java oyunları oynamak istiyorsun?Sadece meraktan soruyorum yanlış anlama.

appstore da sadece basit oyunlar var ucretsız olarak ayrıca mynet ve superonline gibi sitelerden online oyun oynamak ayrı bi zevktir. bana göre ve ben bu telefona 1.450 TL verdim böyle basit şeylerin olmaması canımı sıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkishspy

appstore da sadece basit oyunlar var ucretsız olarak ayrıca mynet ve superonline gibi sitelerden online oyun oynamak ayrı bi zevktir. bana göre ve ben bu telefona 1.450 TL verdim böyle basit şeylerin olmaması canımı sıkıyor.

Alırken bilmiyormuydun Java ve Flash desteği olmadığını ?

Küçük şeyler değil bu arada.Apple'ın iPhone'a Flash desteği vermemesinin nedeni Flash'ın böyle küçük cihazlarda sorun çıkarması,bilgisayardaki performansı vermemesi.Ne zaman Flash'ın iPhone'daki performansı bilgisayarlardaki gibi olursa Apple o zaman destek verecek..
  • bide şu açıdan bak o zman durumu.. en basitinden bir foruma girmek istedin.. dınk yandan tebrikler 100 kontör kazandın, canım naber... vb gibi zamazingoların çıkması ve iphone nun kasma olayı ortadan kalkıyor.. onun haricinde online zaten oynanan stranç,poker,tavla... var yükleyip oynayabilirsin.. bunların yanında mynet hala bu işe el atıp oyunlarını iphone için tasarlamadıysa tabi o onun sorunu..

Alırken bilmiyormuydun Java ve Flash desteği olmadığını ?

Küçük şeyler değil bu arada.Apple'ın iPhone'a Flash desteği vermemesinin nedeni Flash'ın böyle küçük cihazlarda sorun çıkarması,bilgisayardaki performansı vermemesi.Ne zaman Flash'ın iPhone'daki performansı bilgisayarlardaki gibi olursa Apple o zaman destek verecek..

flash desteği olmaması bence cok büyük bi eksiklik. düsüncelerinize tabii ki saygı duyarım fakat buda benim düşüncemdir ki telefonların tanrısı diye hitap edilen bi telefonun her özelliği olması lazım 3G bile yok buna ne demeli ? Bluetooth zaten ayrıca bi sorun. bence biz bu telefonu cok erken almışız keşke biraz daha geliştirdikleri zaman alsaydık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

flash desteği olmaması bence cok büyük bi eksiklik. düsüncelerinize tabii ki saygı duyarım fakat buda benim düşüncemdir ki telefonların tanrısı diye hitap edilen bi telefonun her özelliği olması lazım 3G bile yok buna ne demeli ? Bluetooth zaten ayrıca bi sorun. bence biz bu telefonu cok erken almışız keşke biraz daha geliştirdikleri zaman alsaydık...

3G mi yok

Merak ettim sen hangi telefona 1450 verdin ?

• 3G mi yok

Merak ettim sen hangi telefona 1450 verdin ?

iPhone 3G 16GB. 3G kesinlikle yok . görüntülü konusma ıcın on tarafta kamera yok .

• quote:

iPhone 3G 16GB. 3G kesinlikle yok . görüntülü konusma ıcın on tarafta kamera yok .

Peki 3G kesinlikle yoksa ismine neden 3G eklemişler ? Var ya eğer dediğin gibiyse çok müthiş tazminat kazanırız bak.Tüketiciyi kandırmaktan..Bence durma hemen dava aç Apple ve Turkcell'e.Çok büyük ses getirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Mart 2009; 14:39:38 >

Peki 3G kesinlikle yoksa ismine neden 3G eklemişler ? Var ya eğer dediğin gibiyse çok müthiş tazminat kazanırız bak.Tüketiciyi kandırmaktan..Bence durma hemen dava aç Apple ve Turkcell'e.Çok büyük ses getirirsin

Shady 3G ne demek anlatırmısın kısaca _?

• quote:

3G yada 3N Hızlı mobil iletişim demektir.Kablosuz olarak data hızı 2mbit'e kadar çıkar.Hareket halindeyse bu hız Edge hızına kadar düşer...

Elinde bulunan iPhone'da da 3G desteği mevcut.2-3 aya kalmaz kullanmaya başlarsın 3G'i de..

3G yada 3N Hızlı mobil iletişim demektir.Kablosuz olarak data hızı 2mbit'e kadar çıkar.Hareket halindeyse bu hız Edge hızına kadar düşer...

Elinde bulunan iPhone'da da 3G desteği mevcut.2-3 aya kalmaz kullanmaya başlarsın 3G'i de..

görüntülü konusmada 3G nin icine girmiyormu ?

• quote:

görüntülü konusmada 3G nin icine girmiyormu ?

Görüntülü konuşma 3G'nin bir meyvesidir.Eğer 2.kamera varsa görüntülü konuşabilirsin,eğer yoksa konuşamazsın.Ama görüntülü konuşmanın olmamamsı 3G olmadığı anlamına gelmez.

• hala gülmekle meşgulum.... adam aldığı cihazın ne olduğunu bilmiyor bide bunun hakkında topic açmış... 3G demek görüntülü konuşma demek değildir.. google aç 3G ne diye yaz bakalım ne çıkacak konu hakkında... hem 3G daha ülkemizde faaliyete geçmedi... hiçmi takip etmiyosunuz teknolojik haberleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 5 Mart 2009; 16:29:09 >

Orjinalden alıntı: karantina61

hala gülmekle meşgulum.... adam aldığı cihazın ne olduğunu bilmiyor bide bunun hakkında topic açmış... 3G demek görüntülü konuşma demek değildir.. google aç 3G ne diye yaz bakalım ne çıkacak konu hakkında... hem 3G daha ülkemizde faaliyete geçmedi... hiçmi takip etmiyosunuz teknolojik haberleri...

Madem ßu kadar Cok ßiliosun sana bi sorum olcak safari güncellemesi diye bi şey varmı yokmu mesela bendeki safarinin hangi versiyon oldugunu ogrenmek ıstıyorum nasıl ogrenebilirim ? bide bi forumda görmüştüm yeni safari ile java desteği geliyor diye doğrumu dur sence ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

hala gülmekle meşgulum.... adam aldığı cihazın ne olduğunu bilmiyor bide bunun hakkında topic açmış... 3G demek görüntülü konuşma demek değildir.. google aç 3G ne diye yaz bakalım ne çıkacak konu hakkında... hem 3G daha ülkemizde faaliyete geçmedi... hiçmi takip etmiyosunuz teknolojik haberleri...

Madem ßu kadar Cok ßiliosun sana bi sorum olcak safari güncellemesi diye bi şey varmı yokmu mesela bendeki safarinin hangi versiyon oldugunu ogrenmek ıstıyorum nasıl ogrenebilirim ? bide bi forumda görmüştüm yeni safari ile java desteği geliyor diye doğrumu dur sence ?

safari güncellemesi diye bişey yok maalesef nerden duyduysan bi kaynak gösterde bizde görelim... tabii mobil versiyon için yok... ama telefonun yazılım güncellemeleri çıkıyor itunesten takip edebilirsin bunları... şuan için 2.2.1 sürümü mevcut... telefonundaki safari mobil versiyon başka ne olabilirki... java desteği sadece steve jobs un istediği gibi telefonu kasmadan ve rahat kullanılır düzeyde çalışabilecek şekilde yapılırsa gelebilir... şuan için adobe firmasının bu konuda çalıştığını ve apple dan geçersiz not aldığını biliyoruz... beklemedeyiz fakat fazla umutlu olmamak gerekir...

• t$k ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.