selam beyler başlıktada belirtiğim gibi dfu moda alıp ipsw yüklerken kablo temazsızlık yaptı ve yarıda kesildi. telefon ekranında şu an elma logosu ve alta yükleme çubuğuyla beraber dondu kaldı. power butonu işlemiyor hard reset işlemiyor tekrar dfu moda alma işlemiyor pc bağlıyorum itunes görmüyor 3. parti yazılımlarla recovery mode denedim programlar daha ilk başta telefonu görmüyor elma ekranında yükleme çubuğunda kaldı telefon hiç bi müdahale edemiyorum. en kötü şarjı bitmesinin beklemem lazım o arada da telefonsuz kalamam varmı çözümü olan
Ya bataryayı çıkar tak yapacaksın yada şarjın bitmesini bekleyeceksin. Ama benim bildiğim dfu moda giriş için kullanılan tuşlar ile geri dfu ya girilebiliyor.
Siz sadece power tuşuna basın bekleyin bakalım kapanacak mı cihaz. Her cihazın power tuşuna basınca yada basılı tutunca kapanır. Siz bir deneyin derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Ya bataryayı çıkar tak yapacaksın yada şarjın bitmesini bekleyeceksin. Ama benim bildiğim dfu moda giriş için kullanılan tuşlar ile geri dfu ya girilebiliyor.
Siz sadece power tuşuna basın bekleyin bakalım kapanacak mı cihaz. Her cihazın power tuşuna basınca yada basılı tutunca kapanır. Siz bir deneyin derim.