Şimdi Ara

iPhone/iPod Kolay mp3 yükleme kiti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Malesef süper telefon ve mp3 çalar olsalarda apple ürünlerine mp3 yüklemek uzun ve çetrefilli bir iş bir bilgisayara bağımlısınız malesef...
    Özellikle internet kafelere yolunuz düştüğünde bir kaç mp3 ve video ya içiniz gider ama uğraşmak uzun geldiği için atamadan çıakrız :))

Ben buna kişisel bir çözüm buldum arkadaşlar.

1. iPhoneumuza usb belle özelliği kazandıracağız .

-Bu kaynağı ekliyoruz "apt.dmytro.me" ve usb drive indiriyoruz.
    -Usb drive u kurduktan sonra Programın içine girip iTunes+ Drive seçeneğini seçip bir bellek oluşturun nekadar işinize yararsa ben 250 mb yaptım.

2. iPhone umuzu hallettik şimdi katılımsız mp3 ve video atma programımızı indirip o usb bellek bölümüne atıyoruz.

-http://uploaded.to/file/mzngjl

Artık kitimiz tmaam herhangi bilbilgisayara iphonumuzu taktığımız gibi usb belleği ayrı oalrak görecek sonra programı çalıştırıp istediğinizi atabilirsiniz. iTunese gerek duymamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 22 Mayıs 2010; 11:38:46 >

• deneyen varmı ?
  • ben denedim gayet kullanışlı ve basit bir program.teşekkürler
  • Ben de deneyeyim. Sırf bu itunes yüzünden telefona mp3 falan atmıyorum
  • iTunes+ Drive özelliğini seçince, itunes yüklü windows makinalarda problem yaşanıyordu? Bu sorunu başka programla müzik atarak mı atlattın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 23 Mayıs 2010; 13:38:51 >
  • nasıl bri sorun bende sorun yok
  • Kardeş bu attığımız müzik dosyalarını ipod üzerinden mi dinliyoruz yoksa ifile gibi bir program aracılığı ile mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipod
  • iphoneda yüklü olan ipod uygulaması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.