Şimdi Ara

İphone ios5 Kilit kodu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 3gs var elimde ios5 GM yükledim güvenlik şifresi koydum ve bunu unuttum sabahtan beri ne yaptıysam olmadı restore edilmiyor telefon kendi kendini sıfırlamıyor ne yapmalıyım ve şuan itibari ile itunes'a bağlan diyor bağlıyorum oradan işlem yapamıyorum DFU moda alıyorum onunnlada işlem yapamıyorum bi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

arkadaşlar iphone 3gs var elimde ios5 GM yükledim güvenlik şifresi koydum ve bunu unuttum sabahtan beri ne yaptıysam olmadı restore edilmiyor telefon kendi kendini sıfırlamıyor ne yapmalıyım ve şuan itibari ile itunes'a bağlan diyor bağlıyorum oradan işlem yapamıyorum DFU moda alıyorum onunnlada işlem yapamıyorum bi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim..

icloud.com' a gir find my iphone uygulamasından şifreyi değiştir de. Dua etki ios5 kurarken find my iphone'u aktif etmiş olasın:)

Edit:
    ahh tamamını okumamışım. keşke restore'ye falan girişmeden önce buraya yazsaydın. Bu noktadan sonra yardım edemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 11 Ekim 2011; 12:02:17 >
  • find my iphone benimde direk aklıma geldi ama işte telefon kapalı şuanda sim kartta pin olduğu için oda açılmıyo :S işin kötü yanı bu :) restorede yapamadım şimdi tek çarem kaldı sim kartta pini kaldırıp başka telefonda ondan sonra find my iphone ile giriş yapmayı denemek

bide icloud.com giriş yapılamıyorki :S developer sadece girişine açık şuanda bildiğim kadarıyla başak bi iphone üzernden giriyorum find my iphone'a
  • başka bi telefondan sim kodunu kaldırdım başka bi iphone aracılığı ile (icloud şuanda kapalı olduğu için webden girişlere ) iphone'daki verileri sil dedim ve back-up geri yüklyrm şuanda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.