Şimdi Ara

İphone ios kaç yüklü nasıl öğrenebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sim kilitli iphone 4 üm vardı ipod olarak kullanıyordum parolayı üst üste yanlış girmişler ve cihaz kendini kapattı itunese taktım bişeyler indirdi yükledim hiç hatırlamıyorum şu an nese açtım ama simklitli olduğu için aktive edemiyorum jb yapıcam fakat telde şu an hangi ios sürümü yüklü bilmiyorum tiny umbrella ile bulmaya çalıştım fakat göstermiyr napabiliriz üstadlar yardımlarınıznı bekliyorum

• cihazi pcye baglasan itunes de göstermesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: computer_isa

Sim kilitli iphone 4 üm vardı ipod olarak kullanıyordum parolayı üst üste yanlış girmişler ve cihaz kendini kapattı itunese taktım bişeyler indirdi yükledim hiç hatırlamıyorum şu an nese açtım ama simklitli olduğu için aktive edemiyorum jb yapıcam fakat telde şu an hangi ios sürümü yüklü bilmiyorum tiny umbrella ile bulmaya çalıştım fakat göstermiyr napabiliriz üstadlar yardımlarınıznı bekliyorum

eğer itunes güncelleme yaptıysa ios6 olmuştur.
  • itunes de iphoneye tıklıyorum bana poş bi pencere gösteriyo bnde bşy anlamadım ://
  • ios 6 olmuştur desek bile hangi sürümü 6.0 dan başka 6.1 gibi bi sürüm var yanlış bilmiyorsam
  • ireb programı gösteriyor olması gerek ama ipod'u görürmü bilemiyorum. Benimde bir arkadaşta başıma geldi ben bu şekilde bulmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Sim kilitli iphone 4 üm vardı ipod olarak kullanıyordum parolayı üst üste yanlış girmişler ve cihaz kendini kapattı itunese taktım bişeyler indirdi yükledim hiç hatırlamıyorum şu an nese açtım ama simklitli olduğu için aktive edemiyorum jb yapıcam fakat telde şu an hangi ios sürümü yüklü bilmiyorum tiny umbrella ile bulmaya çalıştım fakat göstermiyr napabiliriz üstadlar yardımlarınıznı bekliyorum

Evanes mi ismini hatırlamıyorum onunla denedim ios 6 için telefonu önce aktive etmeniz gerekmektedir yazıyor. Kardeşim şu an bu cihazı ipod olarak kllanmaya razıyım napmam gerek fransadaki kuzenim açmıştı ios 4 ten 5 e geçtiğimde de böyle oldu ama o bşyler yapıp açmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlardan yazilim guncellemesine gir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Evanes mi ismini hatırlamıyorum onunla denedim ios 6 için telefonu önce aktive etmeniz gerekmektedir yazıyor. Kardeşim şu an bu cihazı ipod olarak kllanmaya razıyım napmam gerek fransadaki kuzenim açmıştı ios 4 ten 5 e geçtiğimde de böyle oldu ama o bşyler yapıp açmıştı

Sanırım şu anda snowbreeze ios 6 destekliyor. Onunla 6.1.2 custom fw oluşturman lazım. Hactivate seçeneği de var. Aktivasyonu geçersin o şekil. Nete snowbreeze custom fw nasıl oluşturlur yazarsan çıkar. Sonrasında teli DFU moda alıp shift+restore ile yüklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Ayarlardan yazilim guncellemesine gir

Al işte laleye bak :D Tamam dostum snowbreeze yi bi deneyecğim çok saolasın
  • Benzer bir konum var oradan bak yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.