Şimdi Ara

iphone installer sorunu... ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Customize update cikti yüklemeye basladim tam bitecektiki hata verdi aynen söyle:

NOTE: If the app starts and simply crashes again, install the SUID fix from BigBoss to fix this...
  • Sources'a yazacağınız bu alttaki adresten
    iappcat.com/r/24330
    Haberci_Program_Oyun
    katagorisinden SUID Lib Fix install edeceksiniz ve yarım kalan programı yeniden yükleyiniz.Bu arada cihazı kapatıp açmayı unutmayınız.
  • arkadaşlar bendede wifi ile bağlandım installaer açılıp tekrar menuye donuyor bu restore olayı itünesten yaptığımız zaman başka bir programa ihtiyaç oluyomubirde nasıl biir işlem yapcaz bu restorede
  • hocam gercekten cok yardimci oluyorsun saol yardimlarin icin ama ya bende bisi var yada bilmiyorum gene olmadi ya...Dedigin sources'i yükledim kategoriye girdim ama icinde SUID Lib Fix diye bisi yok ya.
  • Bi oyun yüklemeye calistim adi Cybersaurus dinazorlari falan vuruyormusun galiba yüklüyordum son anda her zaman ki gibi hata verdi galiba bu benim kaderim neyse hata söle: Error in script command 1 : Configm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecno

hocam gercekten cok yardimci oluyorsun saol yardimlarin icin ama ya bende bisi var yada bilmiyorum gene olmadi ya...Dedigin sources'i yükledim kategoriye girdim ama icinde SUID Lib Fix diye bisi yok ya.

İnstaller'da genel aramaya yazarsan bulursun.Sadece benim link sizde sources' da olmuş olsaydı görürdünüz ancak,başka sources'lar da olduğundan orada yüklüdür onun için benim sources'da göremiyorsunuz.Genele yazın ve aratın installa ediniz.
    Oyunu uninstall ediniz,cihazınıı kapatıp açınız ve tekrar install ediniz çalışması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 14 Haziran 2008; 14:30:12 >
  • arkadaşlar bu restore olayında programlar gidiyomu rehber falan bilen biri soylesin allah aşkına nasıl restore yapcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiis

arkadaşlar bu restore olayında programlar gidiyomu rehber falan bilen biri soylesin allah aşkına nasıl restore yapcam

kardeş, herşeyini yedek al? pc suite, timecapsule, itunes bu programlardan biriyle yedek alabilirsin? en önemlisi rehber olayı? sakın yedek almayı unutma... yoksa bi daha dönüşün olamaz...

programlar gidiyor... 0 kilometre oluyor anlayacağın... imei bile pasaportla daha evvel kayıt ettiysen? o kayıtlı imei yalan oluyor... ben de 3/5 gün önce restore olayına girdim... maalesef bööle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dravdan

quote:

Orjinalden alıntı: reiis

arkadaşlar bu restore olayında programlar gidiyomu rehber falan bilen biri soylesin allah aşkına nasıl restore yapcam

kardeş, herşeyini yedek al? pc suite, timecapsule, itunes bu programlardan biriyle yedek alabilirsin? en önemlisi rehber olayı? sakın yedek almayı unutma... yoksa bi daha dönüşün olamaz...

programlar gidiyor... 0 kilometre oluyor anlayacağın... imei bile pasaportla daha evvel kayıt ettiysen? o kayıtlı imei yalan oluyor... ben de 3/5 gün önce restore olayına girdim... maalesef bööle...

Aynen dediği gibi yedek almazsan bir daha bilgi ve belgelerini göremezsin.

• Hata HATALI SCRİPT UYARISI VERİYOR NEDEN?
  • Yükleyip sildiğim programın adı "2.0 firmware Icons". Installer olarak nasıl düzeltebilirim, yardım lütfen..

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

Merhaba,

dün iphone'un 2.0 gibi görünmesini sağlaycağı söylenen programı (adını hatırlamıyorum) yükledim installerden, sonuçta görüntü değişmedi ve programı sildim.
    Fakat installerin adı "AppStore" olarak değişti ve düzelmedi. Dolayısiyle yüklediğim temalarda da installerin görünümü değişmiyor.
    Başına gelen veya çözümü bilen var mı acaba ?

İkinci bir soruda, update etmeme rağmen iscores ve Term vt-100 programları sürekli Installerin update bölümünde duruyorlar. Buna ne yapmam lazım ?

Şimdiden teşekkürler

Kimse bu konuda sorun yaşamamış galiba..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.