Şimdi Ara

[SATILDI] İPhone XS Max 64 Oled'te İndirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] İPhone XS Max 64 Oled'te İndirim!

Piyasada nadir bulabileceğiniz içi açılmamış tertemiz cihazdır. Koleksiyon için almıştım ama nakit ihtiyacından dolayı satmaya karar verdim.

Kozmetik olarak yaşına göre çok iyi durumdadır tabi ekranda “ışık tutarak görebileceğiniz” kılcal çizik vardır. (Kullanırken hiç fark etmeyeceğiniz çiziklerdir. )

Pil seviyesi: 78 (Günü çok rahatlıkla çıkartmaktadır.)

Face id , true tone sorunsuz çalışmaktadır.

* Buraya dikkat! Alırken fark etmediğim aldıktan sonra fark ettiğim sade bir renkteki alanı çekim yaptığınızda hafif yuvarlak gölgeler karede yer alıyor. (Buna ait görsel ekledim.) Bunun kamera camı ile ilgili olduğunu yani içine toz kaçtığını söylediler ama lensten de olabilir bilmiyorum. Ben içini açtırmaya kıyamadığımdan öyle kaldı. Rahatsız edici de değil, sadece belirtmek istedim. Normal renkli bir kare çektiğinizde yuvarlak gölge oluşmamaktadır. Bu konunun ekran ile bir sorunu da yoktur.

Sadece cihaz gönderilecektir.

Fiyat: 12.000

İlan bilgilendirmelerine ait ilgili görseller:

Bahsettiğim durum: (ekrandan değil kamera camı yada lensinden kaynaklı)

Normal çekimde olmuyor:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bende x var kullanamıyorum arayüzün hantalligindan acaba benimkinde mi bir sorun var ona göre ilgileniyorum cihazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xs max’i akıcı bir şekilde kullandım, herhangi bir sorun yok. Pmden numaranızı gönderirseniz video da atabilirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokLion -- 14 Şubat 2026; 18:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.