Şimdi Ara

iphone ile USB bellek gibi doğrudan veri alışverişi mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar,
    iphone aldım türkçeleştirip kullanıyorum ancak USB arabirim kablosu ile pc'ye bağladığımda sadece fotoğrafları görebiliyorum, USB bellek gibi doğrudan mp3 video vb. dosyalara ulaşmak, kopyala-yapıştır yapmak mümkün değil mi? illa bi program mı gerekiyor?
    dosyaları kopyalamış olsam da zil sesi yapmak için illa hack yada program mı gerekli?
    ayrıca itunes programını kurdum ama yine pc ile iphone eşleştirmesini gerçekleştiremedim, iphoneda dosya alışverişinin en basit mantığı nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • İphone u direk USB bellek gibi kullanamazsın. Bunun için programlara ihtiyacın var. Benim kullandığım ve bir çok kişinin tercihi AirSharing. Bu programı forum içinde ararsan bulabilirsin. Program Wi-Fi üzerinden gayet başarılı ve verimli çalışıyor.
    Zil Sesinide şu şekilde yapabilirsin.

    Öncelikle zil sesi yapmak istediğin müzik dosyasını trash la. Yani süresini makul bir seviyeye çek. Mesela 10-15 saniye gibi. Sonra trash ladığın müzik dosyasını iTunes a atıyosun ve iTunesta iken müzik dosyasının üzerine mause ile sağ tıklayıp Convert Selection to ACC ye tıklıyorsun ve bitmesini bekliyorsun. şimdi istediğin müzik Belgelerim\Müziğim\iTunes un altındaki dosyalara atılıyor. Müzik dosyası uzantısı m4a olarak göreceksin ve manuel olarak m4r yapıyorsun. Şimdi elinde m4r uzantılı iphone ringtone oluşmuş oldu.

    Son işlemde ise WinSCP veya İhone Browser gibi programlarla ihone root a giriyoruz. Ve m4r uzantılı dosyamızı /private/var/stash/Ringtones.fHiyt2/ adresine sürükleyip bırakıyorsun. Artık istediğin ringtone iphonen de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iron_maden -- 13 Aralık 2008; 17:40:01 >




  • ifunbox programı ile dediğini gerçekleştirebilirsin. tek önemli nokta, dosyaları taşımak istediğin diğer pc lerde de bu programın yüklü olması gerektiği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 13 Aralık 2008; 19:57:12 >
  • yüklü olmasına gerek yok ifunbox'un , program kurulumsuz, çok kullanışlı, at götür, yanında illa usb vardır, onunlada diğer pc de aç...
  • kurulumsuz doğru, orayı atlamışım. bir hatırlatma daha, ifunbox çalışmak için itunes yüklü olmasını arıyor diğer makinelerde, aklında bulunsun.
  • Teşeşkürler arkadaşlar ilginiz için, sanırım ifunbox iphone'a herhangi bi ek yazılım kurmadan direkt dosya yöneticisi gibi çalışıyor ve istediğimde buydu zaten. ve anladığım kadarıylazil sesi yapmak için çevrim işlemi yapmak şart. peki şimdi şunları merak ediyorum;
    * iTunes kurdum eşleştirmek istediğim mp3 dosyalarımı ne şekilde iTunes içine atabilirim? belgelerim nüziğim iTunes klasörü içine kopyala yapıştır yaparak mı yoksa programın eşleştirmek için dizin hizmeti varmı?
    * Birde iphone'a mp3 okutmak için de herhangi bir program kurmaya gerek yoktur herhalde :)
  • * sanırım files menüsünde "add files to library" ya da "add folders to library" gibi bir seçenek olacak, hangisi sana uygunsa ona göre menüden seçip itunes a ekleyebilirsin.

    *yok artık lebron james
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sazan84

    *yok artık lebron james


    Sağol kardeş, biçok şey programsız mümkün olmayınca eğer mp3 içinde program gerekseydi artık arama yapmak yada sms yollamak için de program varmı diye soracaktım :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sazan84

    * sanırım files menüsünde "add files to library" ya da "add folders to library" gibi bir seçenek olacak, hangisi sana uygunsa ona göre menüden seçip itunes a ekleyebilirsin.

    *yok artık lebron james






  • Merhaba,

    iphone 3GS 3.1.2 versiyonu kullanıyorum. ifunbox programını winrar zip olarak pc' me indirdim. Bunu telefona nasıl kurup çalıştıracağım, yardımcı olabilirmisiniz?

    Teşekkürler.
  • ifunbox a falan gerek yok cydiadan usb drive i indir aynı flash bellek olarak kullanabilirsin ama içi boş bellek olarak gözükecek iphone dosya sistemine,resim ve müziklere ulaşamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.