Şimdi Ara

İphone ile ipad'i eşleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ipad . nesil wifi aldım. Yıllardır iphone 7 kullanıyorum. İpad'a de iphonedaki icloud hesabım ile giriş yaptım.
    İstediğim gibi ipad'e telefonumdaki fotoğraflar falan paylaşıldı. Ama bir sorunum var.

Appstoredan uygulama indirmek istediğim zaman iphonum şifre istedi. Daha sonra ipad'e geçiyorum ipad mağazaya dair birşeye girersem şifre istiyo tekrar. Bu devamlı böyle mi olucak? Ve mesela oyunlarda da tekrar tekrar giriş mi isteyecek her zaman? Bu durumda öneriniz nedir?

Ve Iphone'a gelen aramların ipadde görünebilmesi için ipad'imin modeli sim kartlı versiyon mu olmalıydı?

Ve wifi ipad ile whatsapp kullanabilir miyim? Mağazada hep yan sanayi whatsapp uygulamaları gördüm de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhenzenci -- 16 Nisan 2020; 15:31:30 >

• Handoffu açman lazım bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hallettim şuan sıkıntıyı. Handoff tan sonra faceda da giriş yaptım. Şuan arama olduğunda 2 cihaz da çalıyor istediğimden açabiliyorum. Aynı zamanda ipad'den facetime ile arama da yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhenzenci -- 16 Nisan 2020; 16:7:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.