Bildirim
iphone ile e-book yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarınızda bir text editor açın (notepad). Alttakini kopyalayıp içine atın. Kendi text dosyanızı altta belirtilen yere kopyalayın. .htm uzantılı kayıt edin.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<TITLE>Ana Başlık</TITLE>
<META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<STYLE TYPE="text/css">
<!--
DIV.book { margin-left: 5%; margin-right: 5%; text-align: justify; }
DIV.toc { margin-left: 3%; text-align: left; }
P { text-indent: 2em; margin-top: 0; margin-bottom: 0; }
TABLE.bold { font-weight: bold; }
-->
</STYLE>
</HEAD><body>
<center><h3>Alt Başlık</h3></center>
<p>
<br>
Text dosyanızı buraya kopyalayın
<p>
<br>
İkinci paragraf buraya atılabilir.
<br>
<hr>
</body>
</html>
winSCP ile Iphone'a bağlanın. /var/root/Media/EBooks klasörüne dilediğiniz isimde bir klasör açın. Yukarda hazırladığınız hazırladığınız dosyayı kopyalayın.
Artık okuyabilirsiniz. Dosya isimlerinde ve klasörde türkçe karekter kullanmayınız. Türkçe için ISO kodu 8859-9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 6 Nisan 2008; 19:47:44 >_____________________________ let your children play.
-
aslında sanırım tam olarak ne anlatmak ıstedıgım anlasılmadı ...benım hatam ..varolan bır dosyayı mesela ansıklopedı ve ya sozluk nasıl eklenır ebook formatında ..tıp sozlugunu wedıct uygulamasında kullnamak ıstıyorum bu konuda yardım ıstıyorum teseur ederım yarbay arkadasımıza bu arada .. _____________________________ -
Bu durumda tıp sözlüğünüzün formatını bilmek ve weDict formatına çevirecek bir gönüllü programcı lazım. _____________________________ let your children play. -
sözlük dil paketi yerine ebook dersen böle olur tabi ma genede işe yarayacak bilgi için teşekkürler.. _____________________________ -
selam tekrar..elımde cd den bılgısayara atılmıs bır kıtap var..bunu ıphon'a atmak ıstıyorum ..bır yolu olmalı forumlarda aradım ama sonuc alamadım yardım lutfen .. _____________________________ -
winSCP ile Iphone'a bağlanın. /var/root/Media/EBooks klasörüne dilediğiniz isimde bir klasör açın. istediğini e-book dosyasını kopyalayın.quote:
Orjinalden alıntı: drboybeyi
selam tekrar..elımde cd den bılgısayara atılmıs bır kıtap var..bunu ıphon'a atmak ıstıyorum ..bır yolu olmalı forumlarda aradım ama sonuc alamadım yardım lutfen ..
_____________________________ let your children play. -
bahsettiğiniz kitabın uzantısı html yani web sayfası olmalı tabi.. _____________________________ Niçin küçülüyor eşya uzakta?
Gözsüz görüyorum rüyada, nasıl?
Zamanın raksı ne, bir yuvarlakta?
Sonum varmış, onu öğrensem asıl?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler