Şimdi Ara

iPhone ikinci elde ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5'imi satmaya kalktım mesaj atan bir kisi bile yok. Nasıl is anlamadim. Piyasa bu kadar öldü mü? Yada bedavaya mı verecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satan satıyor hocam. Ben ilanınıza baktım. Cihazınızın kozmetik durumu kötü/fiyatı pahalı. Bu fiyata yurtdışı satılıyor diyebilirsiniz ancak bakın onlar da hala ilan güncelliyor Ayrıca ilandaki arkadaş da belirtmiş 2 olumsuz referansınız var. Ne olursa olsun insanı etkiliyor.

Ürün alıyorsam önce ürünü almayı tercih ediyorum. Bunu kabullenemeyen, beni güvensiz ve tekinsiz olarak görüp kendisini daha güvenilir addeden arkadaşlar tekliflerime olumsuz yanıt versinler. Yirmi beşten fazla alışverişim oldu. Güvenme problemi çekenler, muhtemelen kendine ya da ürününe güvenmiyordur.

Ayrıca imzanızdan alıntıladıgım kısım da kafa karıştırıyor. Ürün alıyorsanız önce ürün, satıyorsanız önce para? Bu ne ayrıcalık ? Kendine güvenmiyordur veya ürününe güvenmiyordur. Belki de size güvenmiyordur ?

Yanlış anlamayın neden satılmıyor sorunuza eleştirel bir cevap verdim. Kalp kırmak istemem ayrıca Sizi tanımam etmem. Belki de forumda ki en güvenilir birisiniz bilemeyeceğim.

• Aynı sizin cihaz kondisyonundaki cihazı 2 ay önce 1150'ye sattım hocam 5 fiyatları düştü

• Cihazı düşürmüşsün parça kopmuş belli.Sadece çizik olsa tamam da belki anakart bu düşmeden etkilenmiştir bunu fotoğrafta anlamak zor.Eğer bi sıkıntısı yoksa cihazı kullanırken videosunu çekin hem alıcının güvenini kazanmış olursun hem telefonu detaylı göstermiş olursun neresinde ne var gibi.Ben iphone 4 ümü geçen yıl satarken video çekmiştim arka camdaki bakış açısına göre boyu değişen çiziği göstermek için.Alan arkadaş ben cihazı alınca direk arkasına baktım gerçekten videodaki açı dışında bakınca gözükmüyor bile dedi.Alıcı odaklı satış yapmak fayda sağlar.Önce cihaz sonra para yada takasta önce sen gönder sonra ben tavrı çok doğru değil bence.Umarım eleştiriye açıksındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Aynı sizin cihaz kondisyonundaki cihazı 2 ay önce 1150'ye sattım hocam 5 fiyatları düştü

Millet 1150ye yurtdisi satiyor ayrica 1100e tek bir ilan bile yok

• Artık insanımız sıfır almaya yöneliyor olabilir.. Şahsen ben, yanlış anlamayın sakın ola ama hep aldığım ürünlerin sıfırını almayı tercih ederim. İmkanım yoksa da olana kadar beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Aynı sizin cihaz kondisyonundaki cihazı 2 ay önce 1150'ye sattım hocam 5 fiyatları düştü

Millet 1150ye yurtdisi satiyor ayrica 1100e tek bir ilan bile yok

Yaw he sıfırı 1.5k vatanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Satan satıyor hocam. Ben ilanınıza baktım. Cihazınızın kozmetik durumu kötü/fiyatı pahalı. Bu fiyata yurtdışı satılıyor diyebilirsiniz ancak bakın onlar da hala ilan güncelliyor Ayrıca ilandaki arkadaş da belirtmiş 2 olumsuz referansınız var. Ne olursa olsun insanı etkiliyor.

Ürün alıyorsam önce ürünü almayı tercih ediyorum. Bunu kabullenemeyen, beni güvensiz ve tekinsiz olarak görüp kendisini daha güvenilir addeden arkadaşlar tekliflerime olumsuz yanıt versinler. Yirmi beşten fazla alışverişim oldu. Güvenme problemi çekenler, muhtemelen kendine ya da ürününe güvenmiyordur.

Ayrıca imzanızdan alıntıladıgım kısım da kafa karıştırıyor. Ürün alıyorsanız önce ürün, satıyorsanız önce para? Bu ne ayrıcalık ? Kendine güvenmiyordur veya ürününe güvenmiyordur. Belki de size güvenmiyordur ?

Yanlış anlamayın neden satılmıyor sorunuza eleştirel bir cevap verdim. Kalp kırmak istemem ayrıca Sizi tanımam etmem. Belki de forumda ki en güvenilir birisiniz bilemeyeceğim.

Her ezik içinde olanların durumu ne oluyor hocam ? Yapmayın lütfen kozmetik kötü olsa bile bu fiyata başka güncel ilan yok.
    Referans diyorsunuz.... 2 iyi niyeti suistimal eden insan için konusmak bile istemiyorum.

Son olarak 2 kisiden biri mutlaka bir seyi once yollamak zorunda(ürün yada para) neden hep ben önce yollayayım? Siz çok guvenlisinizde ben mi guvensizim?

• Alışverişin raconu bellidir satıyorsanız ilk parayı alırsınız. Alıyorsanız ilk parayı yollarsınız. Ya da benim de bugün yaptıgım gibi ilk paranın yarısı, ürünü alınca da diğer yarısı şeklinde yapılabilir. Şahsen ürün satıyorsam ilk ürünü yollamam. Alıyorsam da ilk ürünü istemem. Referansı yoksa zaten alışveriş yapmam. Sordugum sorulara alakasız cevap veriyorsa yüzüne bakmam. Sizle alakası yok tabi bu söylediklerimin, alakasız cevap veren satıcılara selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 25 Mart 2014; 17:55:12 >
  • leşçi millet türkler dostum, satma. dün bir telefoncu arkadasım 600 liraya satın aldın vatandastan :) satan salaksa alan ne yapsın, baska acıklaması varmı ?
  • dbmaster kullanıcısına yanıt
    Sen piyasayı bilmeyen herkese salak gözüyle mi bakıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Cihazı düşürmüşsün parça kopmuş belli.Sadece çizik olsa tamam da belki anakart bu düşmeden etkilenmiştir bunu fotoğrafta anlamak zor.Eğer bi sıkıntısı yoksa cihazı kullanırken videosunu çekin hem alıcının güvenini kazanmış olursun hem telefonu detaylı göstermiş olursun neresinde ne var gibi.Ben iphone 4 ümü geçen yıl satarken video çekmiştim arka camdaki bakış açısına göre boyu değişen çiziği göstermek için.Alan arkadaş ben cihazı alınca direk arkasına baktım gerçekten videodaki açı dışında bakınca gözükmüyor bile dedi.Alıcı odaklı satış yapmak fayda sağlar.Önce cihaz sonra para yada takasta önce sen gönder sonra ben tavrı çok doğru değil bence.Umarım eleştiriye açıksındır.

Dolandıracak olsam ben oraya ezik dediginiz yerin fotosunu bile koymazdım. Anakart arızalı olabilirmismis. Siz 3000de verseydiniz satmazdim.

• Forumla ugrasma dostum forumda hep ölücüler var. 30 tl ye sattigim kabloya bile pazarlik yapiyor adam.

• Hocam bir laf vardır cok dogru, satana degil alana bakacaksın.. O 1100 tlye yurtdısı satan arkadaslar daha coook verir o ilanları..

• karti K kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi öyle diyorsunuz sizde bir yönden haklısınız ama 30 tl satılan kablonun alışverişi farklı olur 2 bin liralık telefonun alışverişi farklı olur 40 bin liralık arabanın farklı
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Tabiki farkli ben ona birsey demiyorum ama forumdaki kitle belli ne olursa olsun.

• Hocam bence bi yanlışlık var o işte. Geçen gün takas için ilan açtım. 5-6 kişi nakit almak için ısrar etti. azıcık niyetim olsa nakit giderdi bi kaç güne
  • Telefonun durumu iyi değil. Fiyatın pahalı ve 2 tane çok kötü referansın var. Satman zor olmayacak da ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Telefonun durumu iyi değil. Fiyatın pahalı ve 2 tane çok kötü referansın var. Satman zor olmayacak da ne olacak?

bir bitmediniz

• Burda uğraşma,sahibindenden aç fazla detay verme resimleri ekle şu şu bu bu de geç,telefon numaranda mutlaka olsun,burda satacaksan eğer öyle takasta referansın adam gibi değilse ilk kargo olayında kimse güvenmez dostum,bana bile adamın 10 tane referansı var gelip diyorki '' abi önce malı yolla bakayım,sonra parayı vericem sana'' diyorum 10 tane referansın var,benimkine bak birde yok,saymıyor bizimkini uyanık birde 2012 üyesiydi tey tey neleri gördüm ben o 2. elde aklınız şaşar diyeyim,o yüzden burda satma,aç sahibindene mis gibi satarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.