Şimdi Ara

İphone için parola saklayıcı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım uzun süredir blackberry kullanıyordu.Ondaki şifre saklayıcı çok basit ve kullanışlı birşeydi.Şimdi iphone kullanıyor bana söyledi bişey yüklermisin diye.Sizden ricam basit bir şey varsa bildiğiniz yazmanız kullanımı kolay.Çok anlamaz kendisi kaybolur sonra içinde olan yine bana olur :)

• selam dostum aradığın budur. :) Keeper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım uzun süredir blackberry kullanıyordu.Ondaki şifre saklayıcı çok basit ve kullanışlı birşeydi.Şimdi iphone kullanıyor bana söyledi bişey yüklermisin diye.Sizden ricam basit bir şey varsa bildiğiniz yazmanız kullanımı kolay.Çok anlamaz kendisi kaybolur sonra içinde olan yine bana olur :)

Hocam appstore da arattığın zaman Keeper password&data vault diye çıkan simgeside asma kilit arka fon yeşil olan bumudur ?
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım uzun süredir blackberry kullanıyordu.Ondaki şifre saklayıcı çok basit ve kullanışlı birşeydi.Şimdi iphone kullanıyor bana söyledi bişey yüklermisin diye.Sizden ricam basit bir şey varsa bildiğiniz yazmanız kullanımı kolay.Çok anlamaz kendisi kaybolur sonra içinde olan yine bana olur :)

Hocam appstore da arattığın zaman Keeper password&data vault diye çıkan simgeside asma kilit arka fon yeşil olan bumudur ?

evet aynen odur hatta bir zamanlar paralıydı şimdi bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

quote:

quote:

tamam hocam hemen deniyip dönüyorum sana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

quote:

quote:

tamam hocam hemen deniyip dönüyorum sana

tamam ben sabaha kadar buralardayım

• tamamdır hocam bu tam benlik aslında ben bunu 1 2 gün kullanıyım yüklerim onun telefonunada

Bu back up falan muhabbetlerini denedinmi sen sanırım hala bi paralı sürümü var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamamdır hocam bu tam benlik aslında ben bunu 1 2 gün kullanıyım yüklerim onun telefonunada

Bu back up falan muhabbetlerini denedinmi sen sanırım hala bi paralı sürümü var?

yok dostum denemedim onu fakat ileride backup almak istersen notları bir kenara yazar tekrar yükler kurar kullanırsın para vermeye gerek yok eğer öyle ise
  • Tamamdır çok teşekkür ederim

Sana sormadan bi yazdım apple store safe password falan diye 1200 tane app çıktı dedim eyvahlar olsun bunun içinden biyisini bul

Bide uyuz bi tarafım vardır hepsini denerim en iyisini bulana kadar
  • Başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar basit bir şey arıyorum
  • Eskiden iphone kullanırken, ki artık doğru yolu buldum S3'e geçtim safe note kullanıyordum.
    Güzel uygulama tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.