Şimdi Ara

**İphone için Fizy alternatifi app**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese hayırlı günler. ben başlıktada belirttiğim gibi fizy benzeri online müzik dinleme programı arıyorum. yani programdan çıktığımda da ana ekranda çalmaya devam etsin. fizy kullanmamamın sebebi ise aradığım şarkıları bulamamam. şarkı ağının pek geniş olmadığını düşünüyorum. bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

• Ttnet müzik iyidir ama ne kadar alternatif olur bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk ederim ilgin için hocam bir deneyeyim ben :)
  • ttnet müzik fizyden kötü çıktı :) yinede çok sağolun :)
  • Fizy gayet iyi aslında ama ios için yeterince uyumlu çalışmıyor android versiyonu daha iyi hazırlanıyordu ios içinde app bittimi acaba çözünürlüğü vs. düzeltilmiş şekilde olarak?
  • Aksine fizy'nin arşivini çok beğeniyorum, çoğu yerde bulamadığım şarkıları rahatça dinliyorum. Ama pop hip hop falan pek yok diye biliyorum.

• ben pek bulamıyorum mesela madonna frozen yok adrian sina angel yok bunlar hep popüler şarkılar radyolarda çalanlar ki madonnanın şarkısı klasik gibi birşey :) ama sanırım yok fizy alternatifi bir pro :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://html5.grooveshark.com/

• hocam ben bunu denedim fakat liste yapmaya çalıştım yapamadım sonra şarkıyı durdurdum ona rağmen çalmaya devam etti :) bende safariyi kapadım o zaman durdu şarkı. sendede böyle durumlar oldumu?
  • Spotify der giderim

• Spotify ve Rdio bu konuda en iyisidir. Spotify'i oneririm ben, bilgisayar app'i ve telefon app'i harika calisiyor, muzigin heryerde. Ustelik offline'da dinleyebiliyorsunuz.

Onun disinda rastgele muzik icin 8tracks var, sosyal ortamda insanlar muzik listeleri olusturuyor ve siz de online olarak dinleyebiliyorsunuz. Bir nevi karisik kaset yapip paylasmak.

• cevaplar için tşkler :) ancak bu spotify olayını ben pek anlamadım ve sanırım anlayamamda. biraz araştırdım üyelik almak gerekiyo davet gerekiyo paypal ödeme falan gerekiyo diyorlar. herkes sözlüklerde falanda çok iyi olduğundan bahsetmiş ama benim kullanamayacağım bi program. şöyle direk app storeden ücreti ödenip indirilip kullanılabilecel bir program olsa süper olurdu.
  • Tam olarak fizy gibi degil ama musictube var video aynaticisi olarak. Ana ekrana dondugunuzde muzik calmaya devam ediyor.

• arkadaşalar fizy müziği telefonun belleğine kaydediyor değilmi daha sonradan silme işlemini nasıl yapıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.