Şimdi Ara

iPhone icin en uygun internet paketi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha telefonu ve paketi alali 1,5 hafta oldu. 100mb internet paketi almistim aliskanlik olrak. Bitti. Su an 25 mbim kaldi kullanmaya korkuyorum.

Arkadas 1 gb paketten bahsetti 39 liraymis asiri pahali geldi. Ne onerirsiniz ?

• şaşırmışlar. ne diyeyim ki. kendileri mi şuursuz, milletimi şuursuz sanıyorlar. anlamıyorum ki.
  • eğer hattın faturalı ise full pakete geç direk tarife değiş ayda 1000 dk 1000sms ve 1 gb internet paketi veriyorlar 69 liraya ben onu kullanıyorum gayet memnunum
  • Vodafone red kullan

10.000 dk Vodafone
    10.000 dk Sabit Hat (444 dahil)
    2.000 dk DİGER GSM (YURT DİSİ SABİT HAT VE VODAFONE DAHİL)
    2.000 HER YONE SMS

VE ARTİ 2 GB NET :)))

12 ay taahutle 67 tl ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 26 Kasım 2011; 16:37:47 >
  • turkcell internet festivalinde 1 gb internet 9 tl 1 ay sonrada turkcelin 3 ay gecerli 1 gb internet 9 tl kampanyasından faydalanırsın 4 ayı boyle geçirirsin 4 ay sonrada buyuk ihtimal turkcellde 1 gb internet 9 tl ye düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

turkcell internet festivalinde 1 gb internet 9 tl 1 ay sonrada turkcelin 3 ay gecerli 1 gb internet 9 tl kampanyasından faydalanırsın 4 ayı boyle geçirirsin 4 ay sonrada buyuk ihtimal turkcellde 1 gb internet 9 tl ye düşer

Tam olarak nasil olacak aciklar misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vodafone red kullan

10.000 dk Vodafone
    10.000 dk Sabit Hat (444 dahil)
    2.000 dk DİGER GSM (YURT DİSİ SABİT HAT VE VODAFONE DAHİL)
    2.000 HER YONE SMS

VE ARTİ 2 GB NET :)))

12 ay taahutle 67 tl ;)

Gercekmi bu ya, ulen nerden girdim bu bolume hic girmiyordum kiz arkadasimin sozlesmesi bitsin ne yapip edip vodafone a gececegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASIMPAŞA TAYFA -- 27 Kasım 2011; 10:29:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.