Şimdi Ara

iPhone Hız Ölçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, motosikletim ile hız ölçümü yapmak istiyorum. iPhone'da böyle bir uygulama var mı? Yapılan hızı kayıt etme vs gibi? 0-50 0-100 kaç sn ye ölçüm vs yapmak için?

iPhone ile Hızınızı Kolayca Ölçün

İster araba kullanıyor olun ister koşuyor olun, hızınızı bilmek önemlidir. iPhone'unuz, hızınızı kolayca ve doğru bir şekilde ölçmenize olanak tanıyan yerleşik bir hız ölçer uygulamasıyla birlikte gelir.

iPhone'unuzun hız ölçer uygulamasını kullanmak için şu adımları izleyin:

• Haritalar uygulamasını açın.
    • Sağ alt köşedeki Yön Tarifi Al düğmesine dokunun.
    • Başlangıç ve varış noktalarınızı girin.
    • Yönlendirmelerin altında, Araba veya Yaya simgesine dokunun.
    • Başlat düğmesine dokunun.

Yolculuğunuz sırasında ekranın alt kısmında gerçek zamanlı hızınız görüntülenecektir. Ayrıca, ortalama hızınız ve mesafe kat ettiğiniz yol gibi ek bilgiler de görebilirsiniz.

iPhone'unuzun Hız Ölçer Uygulamasının Faydaları:

• Doğruluk: iPhone'unuzun hız ölçer uygulaması, hassas hız ölçümleri sağlamak için GPS teknolojisini kullanır.
    • Kolaylık: Uygulama, Haritalar uygulamasına entegre edilmiştir, bu da onu kullanmayı kolay ve uygun hale getirir.
    • Gerçek Zamanlı Ölçümler: Hızınızı gerçek zamanlı olarak ölçebilir, böylece hız sınırlarına uyduğunuzdan emin olabilirsiniz.
    • Kayıt Tutma: Uygulama, yolculuklarınızın geçmişini kaydeder, böylece daha sonra bunlara başvurabilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Hız ölçer uygulamasının doğru çalışması için iPhone'unuzun GPS'inin açık olması gerekir.
    • Uygulama, hücresel veri veya Wi-Fi bağlantısı gerektirir.
    • Hız ölçer uygulaması, hız sınırlarını aşmak için kullanılmamalıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Merhaba arkadaşlar, motosikletim ile hız ölçümü yapmak istiyorum. iPhone'da böyle bir uygulama var mı? Yapılan hızı kayıt etme vs gibi? 0-50 0-100 kaç sn ye ölçüm vs yapmak için?

Speedpro+

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RiqeL

unutma ki telefonunda gosterilecek hizin dogrulu, o an iletisim kurabildigi uydularin adetiyle dogru orantilidir.
    Cok iyi sinyal alip bi suru uyduya baglansan bile, telefonunun olcecegi ve motorunun gosterecegi hizlar farkli olacaktir.
    Telefon motorun km saatinden daha dusuk bir hiz gosterecek. Ama bence guvenmen gereken zaten uydulardan olculen hiz dogru olandir.

Kadran genelde yüksek gösterdiği için gerçek hızı ölçmek istiyorum zaten hocam
    5G Hız Testleri Konusu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.