Şimdi Ara

iphone hic acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun disaridayken msj attim tlfnu cebme koydum snra bktgmda kapaliydi acilmiyorda garantiye wermeye korkuyorm jbli oldugu icin sarja takiyorum bi hareket yok pcye bagliyorum usb aygt taninamadi diyo ekranda isik bile yok ne yapacagim?

• keşke yapacak bir şey olsaydi
  • ben direk genpaya gdym
  • JB'li olsa da olmasada götürün servise, home tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlamayı denediniz mi ? yada home + power tuşuna uzun süre basılı tutmayı ? durduk yere ciddi bi sorun olacağını sanmıyorum, muhtelemen donmuştur...
  • Telefoncu bi tanidik war home+power tusune 15-20 sn basti acildi bn o kdar bklememistim ama neden kapanirki jbdn snra boyle bir problem yoktu ama sbsettings falan kurdum ondan boyle oldu galiba bi zayiflik war telefonda dokunmatgi falan sasirmaya basladi sanirim ne dersiniz versemmi genpaya ne kadar surer geri gelmesi weya degisimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Telefoncu bi tanidik war home+power tusune 15-20 sn basti acildi bn o kdar bklememistim ama neden kapanirki jbdn snra boyle bir problem yoktu ama sbsettings falan kurdum ondan boyle oldu galiba bi zayiflik war telefonda dokunmatgi falan sasirmaya basladi sanirim ne dersiniz versemmi genpaya ne kadar surer geri gelmesi weya degisimi?

Bence genpa'ya ver çok uzun sürmez gelmesi yaklaşık 2-3 hafta
  • Yazılımdandır, bas restoreyi bişeyciği kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco
    Yazılımdandır, bas restoreyi bişeyciği kalmaz.

Deneyecegim tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.