Bildirim
Iphone hata coook acil sim kart gözükmüyo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.2 modem sürümü de değiştiği için 2.1 de kullandığın turbo simi kullanamazsın. turbo sim ini güncellemen yada yenisini alman gerekecek. _____________________________ -
turbosim bilmiyorum bende yoktu benm ki cok eskiydi 1.1.3 dü 2.2 ye yükselttim jailbreakde yaptim ama olmadi hem sim kart gözükmedi hemde her kapatip actigimda elma isareti cikip titriyerek takiliyodubuyüzden 2.1 e indirdim quickqwp le jailbreak denedim ama olmuyo ipws dosyam yanlisdiyo ama dogru arkadasim lütfen bana yardim ett lütfeeeeennnnn _____________________________ Iphone fan club -
arkadaslar coook acil lütfen yardim edin lütfennnn _____________________________ Iphone fan club -
@ bozmen....Telefonun turbo simli olduğunu nasıl anladın arkadaş ???
Birden fazla firmware indirdiyseniz QuickPwn da yanlış firmware seçiyor olabilirsiniz... Yavaş yavaş ve sakin sakin yapın işlemlerinizi işinize yarayacak tüm dosyaları tek bir klasöre koyun..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler