Şimdi Ara

İphone gittim aldım ama sitede benim bulamadğm yerler içn yardm pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak şu albümü nasıl düzenleyebiliyoruz. Mesela albüm kapağının resimleri hep nota harfi çıkıyor. Onu nasıl gerçek albüm kapağına çevirebilirim.

şarkıların sanatçı isimleri falan bilgisayarda falan düzenlenebiliyormu.

Bu iphone kulaklığını hiç sevmedim evdeki bi kulaklığı takma girişiminde bulundum pek başarılı olamadım.Başka kulaklık kullandırmıyormu.

16GB iphone 1000 ytl aldım kazıkmı yedim acaba pek araştırmadım bilmeyen birini bulunca satıcı kazık mı attı.

Araştır demeyin yazlıktayım adsl yok. Çok yavaş, tüm sayfalara bakacak olsam ömrüm yetmez. Eğer varsa sayfa linki falan yardımcı olursanız sevinirim.

Ama kullanım açısından çok zevkli alet
    baya sevdim. belki daha da severim yeni programlar yükledikçe.

• iTunes dan yapabilirsin. 1000 ytl ye 0 aldıysan 2. el aldıysan
  • ikinci el aldım neyse kazık attıysa napalm şimdi ona üzülmekle olmaz. İtunes dan nasıl yapılıyor peki
    quote:

Orjinalden alıntı: R3P

iTunes dan yapabilirsin. 1000 ytl ye 0 aldıysan 2. el aldıysan
  • arkadaşım eğer sıfır olsaydı jelatini açılmamış ve imei kayıtlı alınır normal derdim ama ikinci el diyorsunki 200 ytl civarı bir indira gandi sezinliyorum sağlık olsun
  • yaw dostum senin iphone piyasasından haberin yokmu 2. el 16 gb 1000 ytl iyi bence

millet 8gb sıfır 1100 ytl civarında 16gb lığın sıfırını 1200 1300 ytl civarı satılıyor hatta biri sahibinden.com da 16 gb lığın sıfırını 1500 ytl ye sattı... telefon piyasada fazla olmadığından şuan biraz pahalı olabilir

sen canını sıkma 16gb kullanılmış çizik felan fazla yok ise 1000 ytl iyi fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPhone_16

yaw dostum senin iphone piyasasından haberin yokmu 2. el 16 gb 1000 ytl iyi bence

millet 8gb sıfır 1100 ytl civarında 16gb lığın sıfırını 1200 1300 ytl civarı satılıyor hatta biri sahibinden.com da 16 gb lığın sıfırını 1500 ytl ye sattı... telefon piyasada fazla olmadığından şuan biraz pahalı olabilir

sen canını sıkma 16gb kullanılmış çizik felan fazla yok ise 1000 ytl iyi fiyat

sen 3g fiyatlarını söylüyorsun arkadaşın sanırım aldığı 2g iphone..

• şu dakikadan sonra yapılacak bir şey yok. arkadşaın moralini bozmayın.
    Benim Iphone um yok şimdilik. TR ye gelmesi için bekliyorum o yüzden fazla detay yardımcı olamıcam.
    Hayırlı uğurlu olsun yeni iphone nun. İyi günlerde kullanman dileyi ile arkadaşım. bozulmadan aksamadan uzun süre kullanırsın inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el ama jelatini falan üzerinde. Hiç çiziği eziği büzüğü yok.Napalım para işini geçelim artık

Şu versiyonlar konusunda bide imei nin üzerinde yazandan farklı olması konusunda nereden bilgi alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.