Şimdi Ara

iphone garip wifi problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende iphone 3GS var surum 3.1.2

ilk JB den sonra wifi ile uzun bir sure hic sorunum olmadi (7-8 ay kadar) ama bu son 2 aydir iphone kirma noktasina getiriyor bu sorun cok genis arastirdim JB resmi sitesine bile baktim repo.iphoneili.com onermisler eklemek istedim URL bulunamadi dedi. Network ayarlarini resetledim olmadi. Wifi sifreleme WPA (TKIP + AES) idi. WEP yaptim gene olmadi

asil sorum;

evimdeki wifi otomatik baglandigimda ilk 1dk her sey mukemmel ama sonrasi lanet.
    cildirtiyor beni.
    tam cekmesine ragmen bilmiyorum sorun nerde.
    tekrar restore et dediler su andaki iphone 4.1 JB yapiliyor mu ( bunu arastiramadim )

yardimlariniz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkbarut -- 20 Ekim 2010; 1:49:45 >

• Merhaba,ayni sorunu bende iphone 4 ios 4.1 de yasadim ve apple forumlarda okudugum kadari ile modemdeki 802.11n ayarini 802.11b/g cevirince olay normale dondu.Evimde ipad ve macbook pro sorunsuz ayni modem uzerinden cok hizli olarak nete baglanirken iphone 4 ayni sizin dediginiz gibi ilk 1 dk iyi sonra wifi full cekiyor gorunmesine ragmen sayfalari cok gec aciyordu.Ilk once telefonu kapatip tekrar acmayi denedim,degisen birsey olmadi en sonunda modem arayuzune girip gerekli degisikligi yapinca wifi baglanti hizi normale dondu.Bu arada benim iphone jailbreaksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 20 Ekim 2010; 9:21:24 >
  • sorun cozuldu arkadaslar kendi modemimin kanal ayarlarini degiskene ayarlardim simdi tikaniklik olmadan 4 oda geriden son surat baglaniyorum en azindan ayni problemi yasiyanlara faydasi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.