Şimdi Ara

İphone Garantisi Ne Kadar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene 15.09.2012 tarihinde Vodafone Bayiisinden taahütsüz olarak İphone 4S aldım.1 sene dolmak üzere bunun garantisi ne kadar 1 sene mi 2 senemi bana verilen kağıtta göremedim.2 tane kağıt var içinde birisi ödemenin nasıl alındığı diğeride irsaliye makbuzu.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ability Power

Arkadaşlar iyi günler

Geçen sene 15.09.2012 tarihinde Vodafone Bayiisinden taahütsüz olarak İphone 4S aldım.1 sene dolmak üzere bunun garantisi ne kadar 1 sene mi 2 senemi bana verilen kağıtta göremedim.2 tane kağıt var içinde birisi ödemenin nasıl alındığı diğeride irsaliye makbuzu.

Teşekkürler.

Ülkemizde satılan tüm ürünler en az 2 yıl garantilidir. Telefonlarda ekstra garanti olmadığı için bu da 2 yıl garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: Ability Power

Arkadaşlar iyi günler

Teşekkürler.

Ülkemizde satılan tüm ürünler en az 2 yıl garantilidir. Telefonlarda ekstra garanti olmadığı için bu da 2 yıl garantili

Teşekkürler...

• Distrübitorden distrübitöre değişmekle birlikte en az 2 yıl garanti şartı var diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.