Bildirim
İphone Garantisi Ne Kadar ??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ability Power
Arkadaşlar iyi günler
Geçen sene 15.09.2012 tarihinde Vodafone Bayiisinden taahütsüz olarak İphone 4S aldım.1 sene dolmak üzere bunun garantisi ne kadar 1 sene mi 2 senemi bana verilen kağıtta göremedim.2 tane kağıt var içinde birisi ödemenin nasıl alındığı diğeride irsaliye makbuzu.
Teşekkürler.
Ülkemizde satılan tüm ürünler en az 2 yıl garantilidir. Telefonlarda ekstra garanti olmadığı için bu da 2 yıl garantili -
quote:
Orijinalden alıntı: duduco
quote:
Orijinalden alıntı: Ability Power
Arkadaşlar iyi günler
Geçen sene 15.09.2012 tarihinde Vodafone Bayiisinden taahütsüz olarak İphone 4S aldım.1 sene dolmak üzere bunun garantisi ne kadar 1 sene mi 2 senemi bana verilen kağıtta göremedim.2 tane kağıt var içinde birisi ödemenin nasıl alındığı diğeride irsaliye makbuzu.
Teşekkürler.
Ülkemizde satılan tüm ürünler en az 2 yıl garantilidir. Telefonlarda ekstra garanti olmadığı için bu da 2 yıl garantili
Teşekkürler...
-
Distrübitorden distrübitöre değişmekle birlikte en az 2 yıl garanti şartı var diye biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X