Şimdi Ara

IPHONE GARANTIDEN ANLAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisi Elimdeki G2me iphone5S takas teklif etti kafa kafaya.yurume mesafemde oturuyor... Gel gor sifir diyo degisimden gelmis. Imei sorgusunda ape sitesinde bunlari veriyomus bense hic iphone kullanmadim... Bu yazilar varsa cihaz Apple Turkiye cihazimidir kesin. Neyden suphelenmeliyimmm. Kimlik fotokopisi v. S herseyimi veririm diyo. Alisamadim ekrana kucuk geliyo diyo. ESKI G2 KULLA ICISIYMIS... Oda birinden ikinci el olarak almis. Degisim olmus. Degisin kaydida varmis. Napim beyler
     IPHONE GARANTIDEN ANLAYANLAR IPHONE GARANTIDEN ANLAYANLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Değişim kağıdındaki imei ile cihazdan *#06# yaptığın imei aynı ise değişim olmuş demektir.
  • Tmda bu yazilarq gore cihaz cihaz turkiye garantilimi kesinnn gidip baktigimda seri nosunda bu yazi cikarsa sorguda. Neyden suphelenim. Ikisinin fiyati ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 10 Ağustos 2014; 20:29:10 >

• Yani alimmi almimmi. 1350ye aldim cihazimi... Lg turkiye degil ona ragmen takas istiyo kafa kafaya... Malmidir nedir... Napim bilemedim... Bu yazilar cikiyosa imei sorgulamasinda kesinlikle Apple Turkiye garantilimidir cihaZzz... Bi oyunu numarasi varmi bu isin yani... Adam kimlik fotokopimi bile birakirim diyo amaci ne yaaaa bunun

• yurtdışı cihazı olsa değişim olmazdı
    faturası yok muymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

yurtdışı cihazı olsa değişim olmazdı
    faturası yok muymuş

Faturasi yokmusss aksilik iste... Degisim kaydi orjinal kulaklik sarj aleti. Hani diyorum mesela atiyorummm almanyadan almistir orda degisim yaptirmistir. Turkiyeyede actirmistir falan. Apple turkiye degildirde farkli ulkeye ait apple servislerinde gecen bi garantisi vardir falan. Bu tarz bise varmi applede. Ben bilmiyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 10 Ağustos 2014; 20:41:20 >

• Hocam değişim cihazları aldığı ilk üründen farklı bir imeili yeni bir cihazdır. Değişime ait faturası olduğu sürece bir sıkıntı yaşamazsınız diye bilmekteyim başka bilgisi olan varsa ekler zaten konuya :) değişim konusunda ise ben iphone dan başka tel kullanamıyorum açıkçası alışkanlık halini aldı artık tercih sizin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php?
    buradan imei i kontrol et
    yolcu bereberinde kayıt altına alınan telefon yazıyorsa yutdışı
    ithalat yolu ile gelen telefon diyorsa yurtiçi cihazı demektir
  • Plips06 kullanıcısına yanıt
    Ama patalel ithalat bi G2ye orjinal garantili Apple 5Si kafa kafaya istemesindeki amac ne olabilirrr

• Imeini vermiyor hakli olarak. Gelince bak istedgni yap diyo. Amacini anlamadim. Istese satar o oarayla G3 alir yada Turkiye garantili G2 alir

• Birde ne zamandır iphone ların imesi f ile başlıyo Bilmiyorum iphone 3-3gs-4-4s falan 0 la başlar yenilerde genelde 35 le falan.. İçinize sinmiyor ise hiç bulaşmayın telefon işine :)

Cok kararsiz kaldim. Peko iphonelerde degisim hakki falan varmi... Degisim hakkimi bitti acaba bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: hb_07

Imei ve adını soyadının bir kısmını kapatarak değişim kağıdının fotografını iste. Türkiye değişimimi ona bak. Sınırlı garanti vs vs diyor. Elden aldırabilme imkanın var ise elden aldırt. Adamın üstüne gitme. Cihazı yollasın kontrol et öyle al. Başa baş takas yapmaz kimsee. En az 1500 e 1600 e hemen satar. Bir kolluk var

Cildircam wallahi... Offff apple numarasini ararim belki imei seri no ona soylerim sikintilimi falan diye...

• Türkiye garantili cihazlarda genelde değişim yapıyolar arızalarda belli bir hakkı yok diye biliyorum. Değişim kağıdı muhakkak olur eski cihazın imeisi o kağıtta yazar ancak bana göre her teknolojik alet için geçerli kim olursa olsun her şeyi tam değilse alınmamalı olan şeylerin bilgi belge faturalarını siz almayacaksanız ilerde sorun yaşayabilirsiniz

Birtek faturasi yok. Degisik kagidi fotokopisi var cihazin orjinal kulaklik ve sarj aleti ve degisim kuusu varmis

• Eğer süre olarak sıkıntınız yok ise muhtemel genpa dır telefon gidin sorun anlatın sorun yaşarmıyım diye veya garantisi nereyse emin olun derim :)

Genpa en yakin yer nerdedir gel desem yapicakmi gelicekmi... Gelmem sen cok titizsin derde vazgecer diye killaniyorum acikcasi

• Yok hayır siz gidin böyle böyle mesajı gösterin anlatın ne diyecekler onun gelmesine gerek yok :)

yeni bi ikilem daha buldumm cihazi seri no olarak her sorgulamamda beyaz olarak gorunuyo telefon. Ama adam bana uzay grisi demisti...
     IPHONE GARANTIDEN ANLAYANLAR

• O kısım arkadaki apple simgesinin olduğu yer zaten :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.