Şimdi Ara

iphone-fransizca-turkce-sozluk nerden bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bana fransizca-turkce- tukce -fransizca ceviri yapan sozluk lazim nerden ve nasil bulabilirim?

• bulursan banada haber ver dostum bende arıyorum bulabilmiş değilim fransızca-türkçe veyahut türkçe-fransızca olur
  • bulursan bana da pm atarmisin gercekten benim icin cok onemli ayrica fransadamisin oyleyse neresindesin?
  • bole bisey varsa bana da pm atarsaniz inanilmaz mutlu olurum
  • meğer herkes fransızca sözlük arıyormuş
  • FUBO_arkadasim evet fransada yasiyorum.kaldim sehirin ismi BREST sendemi fransada yasiyorsun?
  • eğer ingilizceniz iyiyse fransizca ingilizce var sanırım bi bakıyım da tekrar
    kurtarır mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyimser bir gul

FUBO_arkadasim evet fransada yasiyorum.kaldim sehirin ismi BREST sendemi fransada yasiyorsun?

aramizda 860 km varmis bende Dijondayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

quote:

FUBO_arkadasim evet fransada yasiyorum.kaldim sehirin ismi BREST sendemi fransada yasiyorsun?

Ben Turkiye'deyim ama okulum fransiz oldugu icin lazim bu arada fr-ing sozlugun adi nedir o da is gorur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PSPro Gamer

quote:

Orjinalden alıntı: fubo

quote:

Ben Turkiye'deyim ama okulum fransiz oldugu icin lazim bu arada fr-ing sozlugun adi nedir o da is gorur

Appstore de ''Free Translator'' diye bir program var bedava o işini görür başka dillerede çeviriyor yapıyor sanırım google sözlüğünden yararlanıyor ama online olduğun zaman yani wifi ile bağlı iken yapıyor programda 4 dolara offline olanıda var diyor

bunu bi araştıralım

• Tel jailbreak li olunca hersey beles bana
  • banada beleşte programın adını bulamıyorum yoksa 4 dolar vermeyeceğim heralde
  • quote:

bende briec te kaliyorum aramizda 60 km var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 6 Şubat 2009; 0:42:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir27

quote:

bende briec te kaliyorum aramizda 60 km var

fransanın en batısı kaldığınız şehir sanırım
  • evet fransanin en bati tarafindayim hep yagmur hep yagmur var bu sene ilk defa kar yagdi breste
  • bulunmadimi acaba ya sozluk isine mi girsem acaba ya ben bakiyorum ama du bakalim belkim buluruz bulan olursa pm atmalari rica olunur
  • Şöyle bir program mevcut, online çalışıyor fakat birçok dil desteği var. umarım yarar işinize

http://www.ikaynak.com/forum/son-cikan-uygulamalar/mylanguage-pro-%28v-1-2%29/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satusa -- 25 Ocak 2010; 10:54:33 >
  • SlovoEd Deluxe var ama fr-tr yok malesef,fr den ing cevırıp sora tr ye cevırırım dersen buyur

İçerisindeki sözlükler.
    Rusca- Almanca
    Almanca-Rusca
    İngilizce-Rusca
    Rusca-İngilizce
    İngilizce-İspanyolca
    İspanyolca-İngilizce
    Türkçe-İngilizce
    İngilizce-Türkçe
    Rusca-Fransızca
    Fransızca-Rusca
    Italyaca-Rusca
    İspanyolca-Fransızca
    Fransızca-İspanyolca
    İngilizce-Fransızca
    Fransızca-İngilizce
    Almanca-Fransızca
    Fransızca-Almanca
    Türkçe-Türkçe

http://www.ingilizanahtari.com/iphone-uygulama-tanitim-bolumu/15115-slovoed-deluxe-ozel-543-mb.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.