Şimdi Ara

iphone firmware hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün amerikadan iphone alacaktım fakat satıcı adam firmware versionun ne olduğunu bilmediğini söyledi. öyle diyince ben de almadım 1.1.1 çıkabilir diye.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim.

version 1.1.1 çıkarsa kesinlikle trkcell ile kullanamazmıyım?
    versionun 1.1.1 çıkma ihtimali nedir acaba?

• büyük ihtimalle yeni versiyondur arkadaşım malesef kutu açılmadan hangi versiyon olduğuda şuan için anlaşılamıyor fakat artık yeni versiyonları 1.0.2 versiyonuna downgrade yapılabiliyor bu sayede unlock olayını gerçekleştirebilirsin...

http://www.hacktheiphone.com/74/iphone_information_74_1.html burada ki ilk haberde bu işlemin nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler mevcut almadan önce bir bakmanı tavsiye ederim...
  • Şu an tüm cihazların 1.1.1 den dowgrade yapılabilidği kesin değil dowgrade yapılabilse bile 1.0.2 updatede halen eskisi kadar kesin değil benim tavsiyem biraz daha beklemek.

Bu arada aldığınız telefonun hangi versiyon (Kutuyu illaki açıcaksınız ama cihazın jelatinini daha çıkarmadan anlayabilirsiniz ) olduğunu anlamak için bir önceki başlıktaki yazımı okumanız yeterli :

http://forum.donanimhaber.com/m_17984795/tm.htm
  • teşhirki telefonun versionuna baktım ve 1.1.1 çıktı malesef. satıcı adam teşhirdekilerin yeni olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyodu ama yine de kaşınmamak lazım. downgrade olayı daha çok yeni olduğu için patlayabilir elimde. heralde almicam bu gidişle :(
  • bana kalırsa istediğiniz birşeyse alabilirsiniz sonuçta bugun yada yrn kesin olarak bu versiyonda hacklenecek bundan kaçış yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dou147

bana kalırsa istediğiniz birşeyse alabilirsiniz sonuçta bugun yada yrn kesin olarak bu versiyonda hacklenecek bundan kaçış yok

aynen...Diyelim bunu almadınız ilerde kırıldı sonra Apple 1.1.2'i çıkarcak yeni üretim iPhone'lara bu versiyonu yükliicek e yine alamazsınız ..... Bu döngü böyle devam eder...
  • açıkcası ben iki tane sipariş verdim kısmetse bayramın ilk günü elimde olacak... bakalım benimkiler hangi versiyon olacak ama elbet kırılacak bu versiyonda, hemde şimdi almamış olsaydım bir daha ne zaman alacak fırsatım olurdu bilemiyorum belkide bu yakın zamandaki tek alabilme şansımı değerlendirmek istedim

şu an abd deyken eğer almazsanız ve tr ye döndüğünüzde bu versiyonunda kırıldığı ortaya çıkarsa bu seferde almadığınız için pişmanlık yaşayabilirsiniz ve belkide geri dönüş olmaya bilir sizin açınızdan... ama tabiki son karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 2 Ekim 2007; 12:15:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 tane aldık arkadaşlarla. herkesinki yeni firmware çıktı :)
    bakalım nolucak görücez.

aynı iphone şekilli ipod'lar 300dolar, iphone 400dolar yani alınmicak gibi diil.
    lmazsa mp3 çalar olarak kullanırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antaios

7 tane aldık arkadaşlarla. herkesinki yeni firmware çıktı :)
    bakalım nolucak görücez.

aynı iphone şekilli ipod'lar 300dolar, iphone 400dolar yani alınmicak gibi diil.
    lmazsa mp3 çalar olarak kullanırız.

iyi yapmışsınız bence, dediğiniz gibi en kötü ihtimal mp3 çalar olarak kullanırsınız, ki benim tahminim en fazla 1 ay daha sürer yeni firmware'in kırılması sonra kullanırsınız.

şimdiden hayırlı olsun diyeyim
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.