Şimdi Ara

iPhone Fan Club | Ödüllü Oyunlar Başladı !!! | 6. Konumuz Gelmiştir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
4
Favori
66.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.1.1 iphone
    Amd Ryzen 9 5900X / MSI Meg X570 Ace / Corsair Venegeance RGB RT 64GB 3600Mhz / Pny XLR8 3140 1 TB / Pny XLR8 3040 1 TB / Corsair MP510 480GB / Samsung 860 Evo 500GB / MSI RTX 2060 Super Gaming / Corsair 5000D Airflow / Noctua NH-U12S / Cooler Master MWE White 750W 80+ / Viewsonic 34'' VA3456 - WQHD / Viewsonic 32'' VX3276 - QHD
  • hocam benide ekle ama ATATÜRK imzamı değiştirmem
  • imzayı güncellesen kardeş center yazıcaktım aklım fransızcaya gitti centre yazmışım çok çirkin gözüküo
    quote:

Orjinalden alıntı: andore

bende :D

yazen deiştirme kardeş
    quote:

hocam benide ekle ama ATATÜRK imzamı değiştirmem

ekledim herkezi 15 kişi oldu hadi bekliorm daha bu kadar azmıyız< ?????
  • bu arada başka imza çeşitleri için önerilerinizi bekliyorum öneri verenlerin adını kalın yazıcam

Orjinalden alıntı: sertach_khan

bende katiliimde bnm imza biraz karman çorman iphone linki deişşştirsem olur mu
    bu arada arkdşlar 2 jpeg kullanırsanız imzanız ban yio bknz sertachkhan
    o yüzden tek jpege indirdim

ben de seninle aynı duruma düşebilirim o yüzden iki jpegi birleştirip bi çözüm bulmak lazım,acer 5920G ve iphone kullananlar cemiyeti diye bişi mi kursak :)

The Soul Of BMW.
    hiperkene, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

bu arada başka imza çeşitleri için önerilerinizi bekliyorum öneri verenlerin adını kalın yazıcam

aklıma şu geldi iphoneun standart menusundeki ikonlardan farklı imzalar yapılabilir...herkesinki değişik değişik olur hem :)
    bu arada beni de alın aranıza :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiperkene -- 20 Şubat 2008; 18:12:08 >

The Soul Of BMW.

• fikir söylemek değilde bana pm den hazırlayıp mesaj atarsanız adınızı koyu yazarım

fikir söylemek değilde bana pm den hazırlayıp mesaj atarsanız adınızı koyu yazarım

ah bi de hazırlayabilsem :)
    ben fikir vermiş oliyim böyle :) ismim görünmese de olur gizli kahraman hesabı :)

The Soul Of BMW.
  • yok zaten takılıyorum kardeş öyle koyu yazmak 3 yıldız 1 yıldız felan ne onlar öle ben hazırlıyorum zaten daha başka şeyler sadece bana imza hazırlayıp yada iphone ile kullandıokları imzaları yollıyan insanları benim gibi kurucu yapıcam onu söledim başlıktada yazıyor

Orjinalden alıntı: Hiperkene

ben de seninle aynı duruma düşebilirim o yüzden iki jpegi birleştirip bi çözüm bulmak lazım,acer 5920G ve iphone kullananlar cemiyeti diye bişi mi kursak :)

bnm imzadakini kullan işte yok tek jpeg yok şu kbyi geçmesin bi sürü iş var 5920 5520 kasaları aynı

Ardkşlar bu arada iphone forumda aylardır tek tük insan gelip ürünü saçma sapan şeylerle şuçluo
    ne iphone satıcısıyım ne de başka bi tanede daha alma isteğim var bu gibi şeyler gördüüümde
    cvp yazmadan duramıom bu gibi üyeler için ne yapmamız gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 20 Şubat 2008; 20:12:39 >

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

başlık fun club içerik fan kulübü
    nedeni ise : 100 e 75 lik avatar resime iPhone Fan Kulubü yazınca kötü duruyor içerikle iPhone Fan Kulübü yazmasının sebebi ise Türkçe yazmak istemem

Hocam Türkçe yazmak istiyosun da aslı "Fan club" zaten; Fan = hayran. taraftar. meraklı. Fun Club genelde çocukların takıldığı veya tamamen eğlence üzerine kurulu durumlarda adlandırılır. Yanlış anlama, kötü bi amacım yok sadece dikkatimi çekti

Türkçeleştirmek istiyorsan da "iPhone kullanıcıları topluluğu" gibi bişey olabilir kanımca, ya da kullanıcı grubu vs vs

iphone kullanıcıları toplulugu olmalıdır TÜRKÇE AÇISINDAN

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Dostum beni de ekle...

1.1.1 iphone

Paroniac mesaj atmama rağmen beni eklemeyi unutmuş sun.
    A bir açıklama yapar mısın??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.