Şimdi Ara

İphone en baba programları bir arada toplayalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
111.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PaR0NiaC

books programını kulanabilirsem çok hoşuma gidicek nasıl kullanabilirim beceremedim kullananlar varsa anlatırsa sevinirim

Alıntıları Göster
    Tesekkurler. Ebook okumak icin books lazim demissiniz, pdf dosyalarini nasil sync yapiyoruz. Iphone un dosya sistemine ulasma vs ile ilgili link verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

Tesekkurler. Ebook okumak icin books lazim demissiniz, pdf dosyalarini nasil sync yapiyoruz. Iphone un dosya sistemine ulasma vs ile ilgili link verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    PocketGuitar : çok eğlenceli bir program kesinlikle tavsiye ediyorum
     İphone en baba programları bir arada toplayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: toraman256

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu başlık çok iyi oldu herkes paylaşırsa ortaya çok yararlı birşey çıkarcaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: toraman256

Alıntıları Göster
    guzel bisiye benziyo source nedir acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: toraman256

• quote:

Orijinalden alıntı: belmont

guzel bisiye benziyo source nedir acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: toraman256

Alıntıları Göster
    Modmyifone.com
    kategorilerde toys bölümünde bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Suntzeff®

Sendpics - Çektiğiniz fotoğrafların boyutunu küçültmeden (1600*1200) mail atmanızı sağlıyor.
    iSMS - Telefon rehberinizdekilere toplu sms gönderme özelliği ve mesajlaştığınız kişilerle görmek istemediğiniz konuşmaları aralardan silebilme özelliği.
    SendSong - Itunes ile bilgisayardan telefona yüklediğiniz müzikleri telefonda zil sesi olarak kullandırıyor.

Bu 3 Program Iphone Installerda mevcuttur. Source' e hehangi bir yer eklemeden ulaşabilirsiniz.
    sendpics programının sorce sini aradım ama bulamadım.mümkünse veririmisin
    quote:

Orjinalden alıntı: Suntzeff®

Sendpics - Çektiğiniz fotoğrafların boyutunu küçültmeden (1600*1200) mail atmanızı sağlıyor.
    iSMS - Telefon rehberinizdekilere toplu sms gönderme özelliği ve mesajlaştığınız kişilerle görmek istemediğiniz konuşmaları aralardan silebilme özelliği.
    SendSong - Itunes ile bilgisayardan telefona yüklediğiniz müzikleri telefonda zil sesi olarak kullandırıyor.

Bu 3 Program Iphone Installerda mevcuttur. Source' e hehangi bir yer eklemeden ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Hatırladığım kadarıyla bir oyun fakat öyle abartılcak kadar güzel diil bnce=S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amet

hocam sen bunu sources ine ekle ve tüm aşamaları yükle yaptığın şekillerin içi doluyor ve yerçekimine göre hareket ediyor sen bunlardan yararlanarak topu varman gereken noktaya ulaştırmaya çalışıyorsun..

bu iphone için ne olduğunu adama gösteriyor bunu sevmeyen bilmeyen gerçekten iphone çöpe atsın incelemeyen de sanırım anlayamayacak ne demek istediğimi ..

siz siz olun bunu incelemeden geçmeyin yaptığınız şekiller yerçekimine göre harket ediyor tutup her tarafa oynatıp şekilleri hareket ettiriyorsunuz ilerde ki geleceğin iphone altyapısı bence

kendiniz şekillendirin herşeyii

hemde oyun olarak oynamasıda çok zevkli tüm aşamaları kurmanızı şiddetle tavsiye ederim

işte size sources deneyin bakalım beğenecekmisiniz .

iphone.r4m0n.net/repos

• quote:

Orijinalden alıntı: tahazaki

tunewiki-muzik dinlerken ayni anda lyricsi gormemizi sagliyor(mukemmel bi program)

aqwoah battery-batarya sarj olurken yuzde olarak ne kadar doldugunu gosteriyor

realartist-fotograflari egip bukup garip sekillere sokmamizi sagliyor.gayet eglenceli

iphysics-bilmeyen varsa iphonunu cope atsin zaten

gpsphone-gba oyunlarini gayet hizli calistiran bi emulator.her an yaninizda gameboyunuz oluo

psphone-aslinda cok kullanissiz cok yavas ama yinede yaninizda playstation 1 emulatoru tasiosunuz.dusuncesi guzel ama islevsellikten uzak

photoboard-minority reporttaki gibi fotograflari kontrol ediorsunuz.acikcasi hicbi ise yaramio ama mukemmel bi duygu

summerboard-bunuda bilmeyen yoktur.varsa yuklesin en olmasi gereken program.springboard ayarlarini degistirebiliosunuz

camerapro-her ne kadar bi ise yaramasada fotograflari zoom yapip cekebiliosunuz timer burst mode falan filanda var

labyrinth-yine accelarometeri kullanan guzel bi oyun ama iphysicsten ve iphysicsin level packlerinden sonra anlamsiz gelio

aklima bu kadar gelio.geldikce paylasirim ama lutfen herkes paylassin arkadaslar:D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tahazaki

install'de bulamadım ! nerde yardımcı olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dryman72

quote:

Orjinalden alıntı: tahazaki

install'de bulamadım ! nerde yardımcı olurmusunuz ?

Alıntıları Göster
    Mesaj gelince zor fark ediyodum melodiler kisa oldugu icin ..

SMSNotify diye bisi indirdim 15sn de bir titresim yapiyor guzel oldu tavsiye ederim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: intikad

Mesaj gelince zor fark ediyodum melodiler kisa oldugu icin ..

SMSNotify diye bisi indirdim 15sn de bir titresim yapiyor guzel oldu tavsiye ederim arkadaslar

Alıntıları Göster
    locateme

navizon isimli eşdeş yazılımdan daha doğru sonuç verip üyelikte gerektirmeyen (way anam way dediğim) iphone map te o anki imevkinizi gösteren program.

yukarda bi arkadaş programın kendinde çalışmadığını yazmış. ben sadece yükledim ve tıkladım çalıştı.. tam evimin üstüne ok dikti gavur icadı.
    ürkünç bişiy. ayrıca sokak isimleride yer aldığından benim gibi sürekli bi yerler arayan arkadaşların işine yarayacaktır.

telefon çıkış 1.0.2 şu an ki hali 1.1.2 dir. türkçeleştirilmiştir. wifi ile denedim.. edge ile bakmadım.,, (az evvel baktım aynı sonucu verdi- nokta atışı.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxanax -- 23 Ocak 2008; 3:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

hocam sen bunu sources ine ekle ve tüm aşamaları yükle yaptığın şekillerin içi doluyor ve yerçekimine göre hareket ediyor sen bunlardan yararlanarak topu varman gereken noktaya ulaştırmaya çalışıyorsun..

bu iphone için ne olduğunu adama gösteriyor bunu sevmeyen bilmeyen gerçekten iphone çöpe atsın incelemeyen de sanırım anlayamayacak ne demek istediğimi ..

siz siz olun bunu incelemeden geçmeyin yaptığınız şekiller yerçekimine göre harket ediyor tutup her tarafa oynatıp şekilleri hareket ettiriyorsunuz ilerde ki geleceğin iphone altyapısı bence

hemde oyun olarak oynamasıda çok zevkli tüm aşamaları kurmanızı şiddetle tavsiye ederim

iphone.r4m0n.net/repos

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

quote:

iphone.r4m0n.net/repos

arkadasim source u girdim ordaki programi indirdim menuye donunce telefon dondu kaldi yaa

basta riskli felan dedi yinede indir dedim off niye bole oldu

karti cikarttim taktim ayni .. pc'e bagladim ayni dondu kaldi yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 23 Ocak 2008; 4:05:06 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

quote:

iphone.r4m0n.net/repos

arkadasim source u girdim ordaki programi indirdim menuye donunce telefon dondu kaldi yaa

basta riskli felan dedi yinede indir dedim off niye bole oldu

karti cikarttim taktim ayni .. pc'e bagladim ayni dondu kaldi yaa..

Alıntıları Göster
    Home ile power tusuna bastim elma felan cikti simdide oyle kaldi ya

hele sukur kendine geldi .. ne pislik bi programmis yaa silecem hemen insallah birsey olmaz telefonuma !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 23 Ocak 2008; 4:11:54 >

• quote:

Home ile power tusuna bastim elma felan cikti simdide oyle kaldi ya

hele sukur kendine geldi .. ne pislik bi programmis yaa silecem hemen insallah birsey olmaz telefonuma !!!

Alıntıları Göster
    locate me yi bende denedim ama lakasız bi yer buldu, istanbul u tutturabildi en azından
    telefon özelliği açık olmadığından saçmalıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mscee

locate me yi bende denedim ama lakasız bi yer buldu, istanbul u tutturabildi en azından
    telefon özelliği açık olmadığından saçmalıyor sanırım

Alıntıları Göster
    benimde ilçeyi bulabildi tam yer bulamıyor sanırım bu locateme

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

benimde ilçeyi bulabildi tam yer bulamıyor sanırım bu locateme

Alıntıları Göster
    locateme sizin tam yerinizi değil telefonun sinyal aldığı baz istasyonunun yerini gösteriyor yani size en yakın baz istasyonu bu şartlar altında evinin üstüne nokta atışı yapılan arkadaşın çatısında baz istasyonu var.özellikle istanbulda çok fazla baz istasyonu olduğundan doğruya yakın sonuç veriyor ama sonuç olarak hiç yoktan iyidir

Orijinalden alıntı: novostanbul

locateme sizin tam yerinizi değil telefonun sinyal aldığı baz istasyonunun yerini gösteriyor yani size en yakın baz istasyonu bu şartlar altında evinin üstüne nokta atışı yapılan arkadaşın çatısında baz istasyonu var.özellikle istanbulda çok fazla baz istasyonu olduğundan doğruya yakın sonuç veriyor ama sonuç olarak hiç yoktan iyidir

Alıntıları Göster
    Unlock yapilmamis iphone nin mikrofon ve kulaklik cikislari calisiyor mu bilen var mi?

Vnote u kullanabilirmiyiz?

Unlock yapilmamis iphone nin mikrofon ve kulaklik cikislari calisiyor mu bilen var mi?

Vnote u kullanabilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    telefon özelliği dişındaki tüm özellikleri kullanabilirsin

Orijinalden alıntı: Mr_Beyaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: prot

HOcam,
    Calismadi ben de onun icin sordum. Tecrube ederek cevapladiysan baska yerde sorun var demek.
    Deneyip denemedigini belirtirsen sevinirim.

Tesekkurler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: prot

HOcam,
    Calismadi ben de onun icin sordum. Tecrube ederek cevapladiysan baska yerde sorun var demek.
    Deneyip denemedigini belirtirsen sevinirim.

Tesekkurler.

Alıntıları Göster
    unlock derken simunlock olayını kastediyorsan evet tecrubeyle sabit, stealthsim gelene kadar nete girip, install'dan program ındırıp müzik dinleyebiliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Beyaz

unlock derken simunlock olayını kastediyorsan evet tecrubeyle sabit, stealthsim gelene kadar nete girip, install'dan program ındırıp müzik dinleyebiliyordum.

Alıntıları Göster
    Evet simlock dan bahsediyorum.
    Bahsettigim muzik dinleme degil yalniz.
    Dedigin gibi ipod touch olarak kullanabiliyorum, disarida ses verebiliyor, ama mikrofon ve ahizenin hoparloru calismiyo.

Bu normal mi onu sormustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 23 Ocak 2008; 15:03:15 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.