Bildirim
iPhone Developer Sertifikası |YARDIM|
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güncel ! -
Jailbreak li olanlara bi sekilde atiliyordu eskiden. Halen atiliyormu bilmiyorum, internetten arastirma yapmak lazim. -
Atmak kolay ancak :) ipa dosyasını oluşturabilsem bu arada yorum için sağol:) -
developer üyeliğim var yardımcı olabilirim. -
Olabiliyorsa o şekilde Windows üzerinden yapabilirim bende basit uygulamalar. -
flashı cs3 te bırakmıştım. cs5 te flash kullanarak iphone uygulaması yapmak mümkün mü yani?
biri bana yanlış anladın desin nolur.. -
@Naples
uygulamaadi.app seklinde bir dosyaya sahip isen, (xcode ile build edilen bu oluyor du) bu dosyanın uzantısını değiştirmen yeterli. önce uygulamadi.app dosyasını (ki aslında bu bir klasör de olabilir) uygulamaadi.zip 'e dönüştürmelisin, yani sıkıştıracaksın. sonra zip olan uzantıyı ipa olarak değiştirmen yeterli.
Henüz flash da uygulama bızdıklamadım, build i nasıl yapıyor ne tür bir dosya veriyor bilemiyorum. Biraz daha detay verirsen yardımcı olmaya çalışırım ...
@turuncum
cs5 de iphone uygulaması yapmak mümkün. (fakat windows da destekliyor mu onu denemedim) -
teşekkürler, bu bugünlerde duyduğum en güzel haber. hemen cs5 flas edineyim kendime -
aşağıdaki yazıdan, Apple'ın artık bu uygulamaların Appstore aracılığıyla dağıtımına izin vermediğini anlıyorum arkadaşlar, doğru mu anlıyorum? (diil deyin lütfen ) Yapılabiliyor ama satılamıyor yani..
As a result of Apple’s updated legal terms (section 3.3.1 of the Apple iPhone SDK License Agreement), Apple is no longer permitting these applications to be delivered to iPhone, iPad and iPod touch users through the Apple App Store. This a legal restriction imposed by Apple and is not a technical limitation of Adobe AIR or Adobe Flash Professional CS5. (Buradan alıntı)
edit:
Apple getirdiği kısıtlamaları gevşetmiş: Dolayısıyla yine Flash kullanarak IOS uygulaması geliştirmek ve bunları App Store üzerinden dağıtmak mümkün. Aha da belgesi.. Bu günlük bu kadar gel-git yeter. Mutluyken yatayım. Bakalım yarın neler çıkacak bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 16 Eylül 2011; 2:51:01 >
-
şimdi bir de şu açıddan bakmak gerekir. flash cs5 ile ne kadar ileri gidebilirsin? xcode alete takla atlatıyor, mesela; benim telefon şimdi masada, atla oğlum diyorum alet takla atıyor. abartmıyorum o derece. korkuyorum cihazın yanından kanat çıkıp uçacak diye. tamam abartıyorum. :)
aslında apple xcode'u windows a uyarlasa daha çok insan faydalanırdı. uygulanamaz mı peki? çok rahat uygulanır. ama bi bildikleri var demek ki .. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kronokrator
şimdi bir de şu açıddan bakmak gerekir. flash cs5 ile ne kadar ileri gidebilirsin? xcode alete takla atlatıyor, mesela; benim telefon şimdi masada, atla oğlum diyorum alet takla atıyor. abartmıyorum o derece. korkuyorum cihazın yanından kanat çıkıp uçacak diye. tamam abartıyorum. :)
aslında apple xcode'u windows a uyarlasa daha çok insan faydalanırdı. uygulanamaz mı peki? çok rahat uygulanır. ama bi bildikleri var demek ki ..
Bu arada sorunu çözdüm uygulamamı yaptım. x.ipa diye aldım bana lazım olan p12 ile mobileprovision dosyasınıda internetten temin ettim. Bu arada yardımlarınız için sağolun eğer güzel bir şey çıkarsa appstoreye atmak için lazım olur.
ve Flash CS5 ile yapılıyor. Swf çalıştıryor. Yani iPhone Flash desteği varmış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naples -- 7 Şubat 2012; 18:34:38 >
-
merhaba Naples,
bende uygulama geliştirmeye başladım ios için ama iphona atarken yüklenemedi hatası alıyorum. sertifikaları internetten buldum. kendim hesap ile oluşturmadım. bu konuda yardımcı olabilir misin.
ya da hesap konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı??. appstore uygulama atmak gibi bir amacım yok. sadece test amacıyla kullanmak için..
teşekkürler.. -
hesap paypalla ödeniyor mu beyler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- şirket üzerine telefon almak
- iphone kilitli sim yazıyor
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- apple pencil tutukluk yapıyor
- iphone16 e
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- 3d touch
- iphone 16 pro max dokunmatik sorunu
- iphone se 4. nesil fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X