Şimdi Ara

iphone dan android e whatsapp taşıma saçmalığı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Whatsap ı iphone 6S de kullanıyorum. Android telefon aldım (Honor 70) sohbetlerimi, içerdikleri medya dosyalarıyla beraber (fotoğraf, video, ses kaydı, belge vs.) yeni telefonuma topluca aktarmak istiyorum. Ama bir türlü yapamadım. Ne yapmam gerekir?


    iphone da yüklü olan whatsapp içinde Ayarlar/sohbetler/Sohbetleri android'e taşı kısmından başlatıyorum. sohbetler hazırlanıyor... diyor. Daha sonra yeni telefonunuzda devam edin ekranı geliyor. Ama tam olarak açıkça ne yapılması gerektiği söylenmiyor.


    Yeni telefonda ne yapacağım? whatsap uygulamasını yüklüyorum. cep telefonu no ile giriş yapıyorum. Ve sonrası yok. Sadece, iphone ekranında, "android cihazınız kablo bağlantısını ne zaman kesebileceğinizi size bildirecek" diyor. Bu ne anlama geliyor, anlaşılmıyor. Acaba 2 telefon birbirine tek bir kablo ile mi bağlanmalı ??? yani bir ucu type-C, diğer ucu iphone olan bir kabloya mı ihtiyaç var ?


    Diğer taraftan, whatapp destek bölümünde ilgili sayfada; bu işlem için google pixel ve samsung marka telefonlardan bahsediliyor ama diğer marka android telefonlar için durum nedir, açıkça belirtilmemiş.


    Google da arıyorum, bir sürü saçma sapan windows programı çıkıyor paralı olanlar, free olanlar vs. Bir kaçını denedim, işe yaramıyor.


    Yani bu kadar zor olmasa gerek. bir işlem, bu devirde. iphone dan nefret etmem için bir sebep daha. Ne olurdu sanki, whatsapp sobet yedeğimi sadece icloud a değilde, google drive'a da yedeklememe izin verse... !!!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.