merhaba, aradığım konuyu yazıyla anlatmaktansa resimle anlatmak daha kolay. ilk önce aşağıdaki resme bakın:
burada takvim ikonunun üzerinde (2) simgesini görüyorsunuz yeni mesaj uyarısına benzer şekilde. muhtemelen o gün içerisinde takviminizde bir etkinlik varsa bu şekilde gözüküyor ama ben simgeyi bu şekilde hiç kullanamadım. simgenin bu şekilde dinamik olarak değişmesi için ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan varmı ?
kendi cevabımı kendim buldum. ingilizcesi olanlar için gelsin:
It's actually a feature already available if you're using a Microsoft Exchange account on your iPhone, and receive an "invitation" to an event, or have an item in your calendar edited by a remote party.
Why Apple choose to give such support to Exchange and not MobileMe is beyond me.
Given the new ability to "push" notices to apps with the 3.0SDK, I'm sure we will be able to see "new" calendar appointments in such a fashion, or "invite" others to an event, and rather than receiving an email, receive a calendar event.
özet: exchange hesabını iphone da kullananlar için bir özellikmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: theshiver
kendi cevabımı kendim buldum. özet: exchange hesabını iphone da kullananlar için bir özellikmiş.
bizide bilgilendirmiş oldun, tşkler.
ya konuyu hortlattım ama aynı problem bende de var ve çözebilmiş değilim. exchange kullanıyoruz ancak arkadaşın bahsettiği gibi uyarıları göremiyorum.
4 yıllık konumu hortlatmışsın :)
şu anda durum şu şekilde: stok çalışan takvim uygulamasında bugünkü yarınki olayları falan kesinlikle simge üzerinde numarayla göstermiyor. numarayla gösterilen şey; eğer başka birinden etkinlik davetiyesi aldıysan o gözüküyor. eğer gün içinde kaç etkinliğin var simge üzerinde gösterilsin istiyorsan farklı bir takvim uygulaması kullanmak gerekiyor. ben fantastical kullanıyorum ama paralı, tavsiye ederim.