Şimdi Ara

iPhone'da Mail Problemi (LÜTFEN YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, iPhone için mail adresimi tanımladım, mailleri buldu gayet güzel ; ama okunmuş mailleri de okunmamış gibi ele alıp mail simgesinin üzerinde 40 küsür bir sayı koyuyor sürekli. Mailleri silsem bile daha da eski mailleri buluyor. O sayıyı sadece okunmamış mail sayısını gösterecek şekilde yapabiliyor muyuz? Yardımlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 25 Eylül 2010; 23:50:41 >

• mail ayarlarından senkronize edilecek mail sayısını/gününü ayarladınız mı?
  • hotmail hesabimda Aynisi bendede oluuyor ama yahoo ve gmailde bu ssorun yok sanirim pop3 destegi ile ilgili. onun icin hotmaili messengerdan takip ediyorum digerlerini mail programindan
  • bende bi soru soracaktım appstore ye üye olurken parola bölümünde hata veriyor acaba parolada kullanmamam gereken karakterler falan mı var?kırmızı bi uyarı yazısı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaob -- 26 Eylül 2010; 0:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrdy

mail ayarlarından senkronize edilecek mail sayısını/gününü ayarladınız mı?

Evet, 25 mail yaptım, mail kutusunu güncellediğinde son gelen 25 maili de okunmamış mail gibi gösteriyor. Birkaç tane silsem bile daha eskilerden buluyor yine 25 yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar merhabalar, iPhone için mail adresimi tanımladım, mailleri buldu gayet güzel ; ama okunmuş mailleri de okunmamış gibi ele alıp mail simgesinin üzerinde 40 küsür bir sayı koyuyor sürekli. Mailleri silsem bile daha da eski mailleri buluyor. O sayıyı sadece okunmamış mail sayısını gösterecek şekilde yapabiliyor muyuz? Yardımlar için teşekkürler

Benim de garantiden telefonum değişti tekrar mail adresimi girdim ancak söylenen sorunu yasıyorum yardım ederseniz sevinirim..
  • Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hotmailde bu sorunu yapıyor. Ben gmail ve yahooda bu sorunla karşılaşmamama rağmen hotmailde karşılaştım. Açıkcası uğraşmadım ancak bildiğim kadarıyla exchange server kısmından hotmail için giriş yapmak gerekiyor.

Bir deneyeyim dedim. Sadece server kısmına farklı olarak m.hotmail.com yazmak gerekiyor gerisi mail ve şifre, domain kısmı boş kalacak. Sadece yeni gelen mailleri gösteriyor. Normalde inbox kısmında olan eski mailleri göstermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.