Şimdi Ara

iphone'da kayıtlı twitter hesabını silmek (log out)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıphone 4s te ve daha onceki modellerde (sanırım) twıtter da sıgn ın (gırıs) yaptıgınızda hesabınızdan cıkıs (log out) yapamıyorsunuz. Bosuna aramayın, kocca twıtter uygulamasında log out secenegı yok... Bunun ıcın farklı bır sey yapmanız gerek. Kesın cozum degıl ama ıse yarıyor.

turkce forumlarda bunun cevabını bulamadım. Ancak yabancı sayfaların bırınde rastlayabıldım.aynı sorunu yasayan olabilir degin buraya yazayim dedim.

kısaca soyluyorum: ıphone'dan settings'e (ayarlar) giriyoruz. Ardından aşağı inerek twitter uygulamasını seçiyoruz. Oradan silmek istediğiniz hesabı seçiyorsunz. Sonra sayfanın en altında yer alan "hesabı sil" butonna tıklıyoruz. Bu kadar...

evet, her zaman cıkız yapmak ıstedıgınızde hesabınızı sılmeız gerek... İphone nın hatası mı yoksa twıtterın mı bılmem ama buyuk bır rezıllık...

not: anlatııgın yontem ıphone 4s ıcın gecerlı. Ama dıgerlerınde de aynı oldugunu sanıyorum...

selam.

• neden rezillik olarak nitelendirdiniz anlamadım. ios içerisinde twitter entegrasyonu olduğu için uygulama içerisine logout tuşu konmamış. fazla sayıda twitter hesabınız varsa ayarlar içerisinden ekleyerek geçiş yapıyorsunuz. bunun neresi rezillik ki?
  • Niye rezilllik olmasın ki? 2000tl lik telefonda twitter hesabını kapatabilecek düzenek bulunmaması normal mi? Kaldki ki log out seçeneği hiç yok. bildiğiniz hiç! twitter entegrasyonu olsa ne olur ki? twitter hesabınızdan çıkmak istediğiniz her seferde hesabınızı silmeniz gerekiyor. bunu illa kendi telefonunuz ve hesabınız olarak düşünmeyin; bir tanıdığınızın sizin telefonunuzda twitter'a baktığını ya da sizin bir başkasının telefonunda twitter kulandığınızı düşünün. İnetnette aradığınızda göreceksiniz aynı sorundan şikayet eden bir sürü kullanıcı var... yani bu bir sorun! evet... Bunun yolu hesabı silmek mi olmalıydı? Hepsini geçtim; twitter'a küçük bir log out işlevi eklemek bu kadar mı zor acaba?

iphone gibi dunya devi böyle basit bir kusura sahipse bunun adı rezilliktir.
  • abartılacak bişey degil arkadaşın dediği gibi entegre olduğu için yeni bir hesap ekliyorsunuz ve isterseniz aralarında geçiş yapabiliyorsunuz. gayette mantıklı.. keşke facebookta öyle olsa. eğer o hesabı kullanmıyacaksanız direk siliyorsunuz zaten ama kullanmaya devam edicekseniz ne diye logout yapasınız ki zaten
  • bende bişey sandım. baslığı okuyunca zaten direk ayarlar dan yapmak geldi aklıma. bence gayet mantıklı bir şey.
    ayrıca "2000tl lik telefonda twitter hesabını kapatabilecek düzenek bulunmaması normal mi?" demişsiniz. böyle düşünürseniz o kadar çok şey var ki olması gereken. iphone normal bir telefon değil zaten.
  • Öyle demeyin ben bulamadım mesela :) Uygulamadaki settings e giriyorum bir türlü kaldırayordum, kafayı yemek üzereydim neredeyse. Ama çok sağol dostum, olsa olsa DH de olur bu problemin cevabı dedim, haklıymışım :) Tekrar teşekkürler.
  • Ben yapamiyorum iphone 4um var ama gecen gun arkadasim twitter girdi onun hesabi da bende kaldi silemiyorum yardiimm edinn;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BushraFb

Ben yapamiyorum iphone 4um var ama gecen gun arkadasim twitter girdi onun hesabi da bende kaldi silemiyorum yardiimm edinn;(

Ayarlara girin. Oradan Twitter seçeneğine girin. Oradan da çıkış yapın.
  • bu dh forumda bir ölümün çaresi yok :) tebrikler arkadaşlar çok işime yaradı 2 saattir bununla uğraşıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Niye rezilllik olmasın ki? 2000tl lik telefonda twitter hesabını kapatabilecek düzenek bulunmaması normal mi? Kaldki ki log out seçeneği hiç yok. bildiğiniz hiç! twitter entegrasyonu olsa ne olur ki? twitter hesabınızdan çıkmak istediğiniz her seferde hesabınızı silmeniz gerekiyor. bunu illa kendi telefonunuz ve hesabınız olarak düşünmeyin; bir tanıdığınızın sizin telefonunuzda twitter'a baktığını ya da sizin bir başkasının telefonunda twitter kulandığınızı düşünün. İnetnette aradığınızda göreceksiniz aynı sorundan şikayet eden bir sürü kullanıcı var... yani bu bir sorun! evet... Bunun yolu hesabı silmek mi olmalıydı? Hepsini geçtim; twitter'a küçük bir log out işlevi eklemek bu kadar mı zor acaba?

iphone gibi dunya devi böyle basit bir kusura sahipse bunun adı rezilliktir.

iPhonede hesabı silmek ve logut olmak aynıdır her iki işlemdede yeniden giriş yapmak istediğinizde nickname ve şifrenizi girmeniz gerekiyor bunu yapmayamı üşendiniz acaba ?

• iPhone normal bir telefon değildir de ondan böyle twitter hesabı falan zor siliniyor
    adamlar zaten senin telefonun elden ele gezip twitter seyahati yapsın diye entegre etmemişler. Sen bir kez twitter hesabın ekle sonra bildirim gelsin twitter'ı daha kolay takip et diye entegre etmişler. Ayrıca bu tarz çıkma işlemi için de uygulanan işlem gayet basit. Rezillik falan değil bence gayet iyi bir şey. Her yarım saatte bir başka bir hesapla giriş yapıyorsanız bilemeyeceğim iyi bayramlar
  • şu anda ios 6 da twitterda ayarlardanda kaldıramıyorum sebep?? ipad olanlar bi denesin bana bildirsin lütfen acil PM ile yada alıntı yaparak bu konuyu kaybedebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 25 Eylül 2012; 16:49:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

şu anda ios 6 da twitterda ayarlardanda kaldıramıyorum sebep?? ipad olanlar bi denesin bana bildirsin lütfen acil PM ile yada alıntı yaparak bu konuyu kaybedebilirim

aynı sorunu şu an bende 4s kullanırken yaşıyorum hesabı sil yapıyorum fakat sürekli bildirim geliyor.yok mu çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byqoky

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

şu anda ios 6 da twitterda ayarlardanda kaldıramıyorum sebep?? ipad olanlar bi denesin bana bildirsin lütfen acil PM ile yada alıntı yaparak bu konuyu kaybedebilirim

aynı sorunu şu an bende 4s kullanırken yaşıyorum hesabı sil yapıyorum fakat sürekli bildirim geliyor.yok mu çözümü ?

aynı sorunu şu an bende 5s kullanırken yaşıyorum hesabı sil yapıyorum fakat sürekli bildirim geliyor.yok mu çözümü ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.