Şimdi Ara

iPhone'da google drive kullanan konuya bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google drive programında sol pencereyi çekip, alan satın alma tuşuna basınca çıkan ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
    100 gb için kaç tl istiyor? fiyat yazıyor mu? dokununca safari'ye mi atıyor?

soldaki hamburger menü butonundan tıklayın, aşağıda alan satın alma kısmı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo95 -- 21 Eylül 2015; 1:13:08 >

• neden google drive?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba sorduğun bu

• mbdyed kullanıcısına yanıt
    evet bundan bahsetmiştim. 42 liraydı , yaklaşık 9 ay önce. iphone'da yıllık ödeme seçeneği varmış.
    android telefonlarda bu ekran gelmiyor. mecburen aylık olarak 6 lira yıllık ise 72 lira ödemek zorunda kalıyorum.
    dolar da sürekli artıyor.
  • İYF İ kullanıcısına yanıt
    ne anlamda soruyorsun? dropbox gibi programları da kullanıyorum. sadece google drive kullanmıyorum yani.
    telefonda dosya tutmuyorum. yedeklemeyi açıyorum, hiç uğraşmadan her dosyama bilgisayardan bakıyorum.
  • bilo95 kullanıcısına yanıt
    Hocam icloud 50 gb nin ayligi 3 tlye dustu bilgin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    google drive da 100 gb 5,98 TL. yani birim fiyatları aynı.
    hem 50 gb bana yetmiyor hem de icloud isteklerimi karşılamıyor.
    google drive daha fonksiyonel. sadece iphone ve mac sahibi olsam icloud denerdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Google driveın pek çok avantajı var, tek bir linkle bir dosyayı birden fazla kişiye düzenlemeye açmak gibi. İş veya ödev yaparken çok yararlı oluyor. Google drive sadece bulut değil, çalışabilmek için de kullanılan bir ortam. Icloud ise kişisel dosyalar için ve kullanması daha meşakkatli.

Google drive'ı daha kolay buluyorum fakat asla kişisel dosyalarımı saklamam. (Hiçbir yerde çok özel olan şeyleri saklamam, yalnızca iCloud bir tık daha güvenli)

• mbdyed kullanıcısına yanıt
    icloud aynı mantıkla çalışmıyor sanırım. her türlü dosya yüklenmiyordu. sadece telefonu yedekliyordu.
    biraz bakıp kapatmıştım o özelliği.
    yani chrome ile laptop'tan dosya upload edip, iphone'dan bakamıyorsun.

dökümanlar, google docs üzerinden kullanılırsa hiç kota yemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo95

icloud aynı mantıkla çalışmıyor sanırım. her türlü dosya yüklenmiyordu. sadece telefonu yedekliyordu.
    biraz bakıp kapatmıştım o özelliği.
    yani chrome ile laptop'tan dosya upload edip, iphone'dan bakamıyorsun.

dökümanlar, google docs üzerinden kullanılırsa hiç kota yemiyor.

Katılıyorum. Icloud iPhone gibi çalışıyor işte, telefonda ne kullanıyorsan aynısını iClouda aktarabilirsin. Belge olayı için Pages'i indirip oradaki belgelerini aktarıp o şekilde bilgisayardan bakabilirsin. Ama kullanışlı değil, eğer Mac'in yoksa tabii...

• amazon cloud drive 13$/yıl sınırsız fotoğraf
  • Fotograf yedekkeme konusunda onedrive tavsiye ederim. Fotograflari tarihe gore siralama ozelligi daha basarili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.