Şimdi Ara

iPhone da en iyi navigasyon uygulaması ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google haritalar kullanıyordum, bu uygulamaya güvenip uzun yola çıktım. Hep paralı yollar. İşini düzgün yapan hangisidir dostlar ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Program işini düzgün yapmış, kaliteli kısa yoldan götürmüş.

Ben parasız yolu istiyorum diyorsanız ayarlardan ücretli yolları kullanma diyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Dedik kardeşim olmadı, yine ücretli yollara bağladı, sonra araştırdım bu konuyu herkes şikayetçi

• Paralı yollara hepsi bir şekilde atmaya çalışıyor. Sonucta arka tarafta algoritma en kısa sürede götüren yere odaklanıyor.

Google Maps ve Yandex en popüler iki harita zaten. Bunun dışında Sygic, Tom Tom, Petal ve Waze de mevcut seçenekler olabilir. Ben açıkçası Apple'ın kendi haritasını çok başarılı bulmuyorum.

Yani, bu mevcut haritaları ücretsiz rota seçeneğini aktifleştirerek deneyip en kullanışlı olanı bulabilirsiniz ama %100 doğru olacağını düşünmüyorum. Ben Google ve Yandex devam ediyorum hep, Android Auto'da Yandex çalışmamasından ötürü sadece Google diyebilirim

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Yandex CarPlay’de de çalışmıyor. Paralı filan mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul şehir içi ve kuytu bilinmedik yerler için yandex, geri kalan iller için google maps. uzun yolda kesinlikle google maps kullanırım, ücretli yolları kapatı seçince hiç ücretli yola yönlendirmedi. bir kere meraktan istanbul izmir arası yandex kullanayım dedim kıbrıstan çıkacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcılara sesleniyorum. Yap işlet devret olan köprü ve otoyolları kullanma seçeneğini ekleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Başka çare yok gibi teşekkürler. Başıma gelen, gece e80 istanbul istikameti, beni direk kuzey oto yoluna attı. Oysa e80 gayet boş ve güzel yol.

Balıkesir Karadeniz istikameti ise Osman Gazi köprüsünü geçirmeye çalışması, gereksiz yere ödeme yapacaktım ki alternatif daha rahat yol varmış. Hiç önermedi bile,

Sistem en iyi yol ve güzergahı ayarlıyor ama bu uzun yol da 500 TL para ödemesi yapmış bulundum.

• Mesela ben ankaradan istanbula gidecem ama beni sürekli yeni otobana götürüyor çare anadolu otobanında bilindik bir yeri durak olarak eklemek ondan sonra gideceğim yeri işaretlemek sizde öyle yapabilirsiniz

• Bir yer ismi aratacaksam google maps.

bildiğim bir şehiriçi şehirlerarası kullanacaksam yandex google maps.

Fakat yandexe dikkat edin, kısa yol derseniz köy yolu, dimdik rampa falan dinlemez sokar. izmir-karabük gittim bursanın köy yollarından götürdü :)

• haritaya %100 güvenmeyin geçen haberlerdeki gibi merdivenden indirir adamı. 12 sefer denk geldi bana da birinde köprü altından dandik yola soktu kısaltacam diye birinde de yolu kapamışlar çıkamadık döndük. android auto google maps kullanıyorum çk işime yarıyor ama bazen de şaşırtıyor. kafasına göre olmayacak rotaya sokacağı oluyor yolu az çok biliyorsam sorun olmuyor ama girsen orda uğraş dur.

• İphone yada başkası farketmez en iyisi google mapsdir. Ha istanbul içi başka markalar olabilir ama en kapsamlı harita google da.

• Benim tecrübeme göre en kullanışlıdır Yandex.Navi CarPlay e geldi ama TR için henüz kullanılamıyor.

• Apple’ın kendi haritalar uygulamasını kullanıyorum. Bir şikayetim olmadı şimdiye kadar. (Çok navigasyon kullanan biri değilim)

• Bende Apple’ın haritalar uygulamasını kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun olmadı.

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de o kadar çok bekliyorum ki. İç Anadoluyu, Egeyi bir şekilde öğrendik de şu İstanbul’da hep fahiş paralı otoyol tuzağına düşüyorum.

• Google maps kullanmasını bilirsen en iyisi. Yandex senin hangi sokakfta olduğunu bile doğru düzgün göstermiyor

• kıng365 kullanıcısına yanıt

bu işin en iyisi igo . çok ayrıntılı rota seçenekleri vardır. beleş olanlardan yandex i kullanıyorum. google haritaları çok eski.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

bu tip şeylerden kaçınmak için igo kullanın. rota seçeneğini de rahat/konfor seçin . 7 yıldır kullanıyorum . türkiyede gitmediğim yer kalmadı bu ayarla hiç sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.