Şimdi Ara

iPhone Çeyrek Ekran Sorununa kesin çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha dün akşam saatlerinde aldığım iphone 4s ime hiç beklemeden jb yaptım. Bir sürü uygulamadan sonra intelliscreen programını yükledim ve daha 12 saat önce bir tomar para verdiğim o telefon menüde tam bütün uygulamalarda çeyrek ekran göstermeye başladı. (Yaşayan bilir çok illet bir durum) Araştırdım activator ya da SBSetting ile safe mode a geçmek kesin çözümdü ama bende olmadığı için restore şart gibi görünüyordu. En son 5.1 jb size geçmeye karar vermiştim ki youtube da bir videonun altında bir şey okudum. Arkadaş -Allah ondan bin kere razı olsun- şöyle demiş:

    Guys, if you DO NOT have SBSettings, you can easily enter into safe mode by doing this:
    Hold down an icon on the home screen so all the icons will wiggle. From there, drag an icon to another icon and IMMEDIATELY tap the folder that is being created. A loading screen will appear, which will then lead to the lock screen. Unlock your device, then press restart and you're good to go.

    Yani activator ya da SBSettings kullanmıyorsanız telefonu safe moda geçirmek için menüde bir simgeye basılı tutun. Klasör haline getirmek için başka bir simgenin üstüne doğru taşıyın ve çok hızlı bir şekilde bırakıp o klasöre daha oluşmadan tıklayın. iphone o anda hata verip safe moda geçiyor birkaç saniye sonra tekrar düzeliyor. Sonra da çıkan soruya restart diyerek işlemi tamamlayın.

    Bu duruma genelde cydia dan yüklenen son uygulama neden olurmuş. Bundan dolayı cydelete programını kesinlikle indirmenizi öneririm aksi takdirde cydia da dokunmatik işe yaramadığından silme işlemini gerçekleştiremiyorsunuz. Ayrıca sorunun ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmuyor.

    Sonradan tecrübe edecek arkadaşların yararına olmasını umuyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.