Bildirim
İphone Celeste Bluetooth
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Crackli iFile uygulamasını repo.insanelyi.com'dan yükleyin. iFile ile alacağınız resim, mp3 ve videoları iPhone'da toplu halde bulabilirsiniz. Gittiği klasör var/mobile/received. mp3 veya video aldığınızda iPod'da direkt bulabilirsiniz. Alacağınız resimler ise direkt fotoğraflara gidiyor zaten. (Celeste'de resim, mp3 ve video göndermek için en stabıl iFile şu an için son sürüm 1.5.0-4. iFile kurduktan sonra ayarlar kısmından Şarkı başlıklarını aktif edin.)
Alinti. -
tesekkur ederim o konuyu halettim peki. mp3 leri nasıl gonderebilirim karsı tarafa. ipod parca listesindeki sarkıların uzerine geldigimde herhangibir gonder send butunu cıkmıyor. napmam gerekli.
3gs 4.3.2 -
quote:
Orijinalden alıntı: mc_karizma
tesekkur ederim o konuyu halettim peki. mp3 leri nasıl gonderebilirim karsı tarafa. ipod parca listesindeki sarkıların uzerine geldigimde herhangibir gonder send butunu cıkmıyor. napmam gerekli.
3gs 4.3.2
Ifile'dan dizine girip yollamayi denesen tam olarak bende bilmiyorum. -
Onuda actionmenu Yukleyerek yaparsın. Cydiada action menu for celeste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 3 Mayıs 2011; 10:36:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: carman1tr
Onuda actionmenu Yukleyerek yaparsın. Cydiada action menu for celeste
celeste yi aktif hale getiriyorum tabiki ama malesef olmuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X