Şimdi Ara

İphone Celeste Bluetooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 3gs Bluetooth Celeste programıyla aldıgım dosyaları nereye atıyor nasıl gorebilirim?

• Crackli iFile uygulamasını repo.insanelyi.com'dan yükleyin. iFile ile alacağınız resim, mp3 ve videoları iPhone'da toplu halde bulabilirsiniz. Gittiği klasör var/mobile/received. mp3 veya video aldığınızda iPod'da direkt bulabilirsiniz. Alacağınız resimler ise direkt fotoğraflara gidiyor zaten. (Celeste'de resim, mp3 ve video göndermek için en stabıl iFile şu an için son sürüm 1.5.0-4. iFile kurduktan sonra ayarlar kısmından Şarkı başlıklarını aktif edin.)

Alinti.
  • tesekkur ederim o konuyu halettim peki. mp3 leri nasıl gonderebilirim karsı tarafa. ipod parca listesindeki sarkıların uzerine geldigimde herhangibir gonder send butunu cıkmıyor. napmam gerekli.

3gs 4.3.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

tesekkur ederim o konuyu halettim peki. mp3 leri nasıl gonderebilirim karsı tarafa. ipod parca listesindeki sarkıların uzerine geldigimde herhangibir gonder send butunu cıkmıyor. napmam gerekli.

3gs 4.3.2

Ifile'dan dizine girip yollamayi denesen tam olarak bende bilmiyorum.
  • Onuda actionmenu Yukleyerek yaparsın. Cydiada action menu for celeste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 3 Mayıs 2011; 10:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Onuda actionmenu Yukleyerek yaparsın. Cydiada action menu for celeste

celeste yi aktif hale getiriyorum tabiki ama malesef olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod killer
    19 yıl önce açıldı
    İpod touch wireless
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.