iphone 3gs 8gb ios 5 (5.01) jb'siz kullanıyorum.Benim şöyle bir sorunum var.Telefonumu tuş kilidine aldığımda telefona hiç dokunmadığım halde kullanım süresi kendiliğinden az da olsa artıyor.mesela gece saat 01.15'de telefonu bekleme konumuna aldığımda 5 dakikalık kullanım süresi vardı.sabah saat 10:00 da kalkar kalkmaz baktığımda bu kullanım süresi 17 dakika olmuş.9 saateki bu 12 dakikalık artış neden kaynaklanıyor.3g kapalı,edge kapalı,wifi kapalı,bildirimler kapalı,servis konumu kapalı,bluthoot kapalı,arka planda çalışan uygulamaları da herzaman multitaskingten kapatıyorum.uçak modunayken herhangi bi artış olmuyor.Daha önce de iphone 3gs 8b vardı.4.3.3 yüklüydü onda da hep aynı oluyordu.bu artış sizde de var mı yoksa sadece bende mi bu var?
güncel
Arkadasm o sorun ios 4.3.3 de basima geldi edgeyi yaklasik 1 saat aciktut ole kullan sonra ayarlar genel sifila dan sadece ag ayarlarini sifirla cihaz yeniden baslicaksora sarj bitince yeniden sarja tak kullanim suren bormale donecek ama yanlislikla iphonu sil e basma butun bilgiler gider habern olsun
Birde edge acik olsun dedim ya 1 saat bu esnada baglanti olmasina dikkat et yani telefondan edgeyle internete girebiliyo olman lazim