Şimdi Ara

iphone'ayuklediğimiz uygulamaları silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
31.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basılı tuttuğumda bazı proglamlarda X çıkmıo ve telefondan kaldıramıorum nası yapıcam bunu bi yardım edermisiniz arkadaşlar saolun

• X çıkmayanlar iPhone'da default olarak bulunan uygulamalar mı, yoksa sizin sonradan yükledikleriniz mi?

Cihazınızda JB varmı?
  • Sadece appstore uygulamalarında X çıkar, cydia ve installer'dan yüklediğiniz programları sadece program içinden kaldırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 29 Aralık 2008; 23:08:14 >
  • JB yoksa telefonunda iTunes üzerinden Sync yaparken bütün programları senkronize etme...
    silmek istediğin programların yanındaki işareti kaldır... otomatik siler...
  • jb li telefonum cydia dan yukluorum ama kaldırmak istediğimde X çıkmıo

r, cydia ve installer'dan yüklediğiniz programları sadece program içinden kaldırabilirsiniz. bunu derken nasıl yane biraz daha açarmısın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Renji Abarai

jb li telefonum cydia dan yukluorum ama kaldırmak istediğimde X çıkmıo

r, cydia ve installer'dan yüklediğiniz programları sadece program içinden kaldırabilirsiniz. bunu derken nasıl yane biraz daha açarmısın dostum

Örneğin Cydia'dan yüklediğin birşeyi kaldırmak istediğinde şu adımları izleyerek kaldırabilirsin;

Cydia -> Manage -> Packages -> sileceğin programın adı -> Modify -> Remove
  • teşekkurler arkadaşım çok yardım cı oldu saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb arkadaşlar ben mysms i yükledim demo versiyonmuş kaldırmak istediğimde simgeye basılı tutup x ya basıyorum kaldırıyo 2-3 saniyeye kalmadan geri geliyo nasıl kaldırabilirim.
    saygılar
  • bende jbli telime uygulama atıp silebiliyordum itunesten. Pcye format attım şimdi iTunesi kurdum ama uygulama atıp silemiyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba teşekkürler
  • Cydiadan cydelete yükle X çıkar
  • saol dostum çok açıklayıcı yazmışsın...
  • Arkadaslar selam. Gecen gun garanti e-trader kendiliginden kitlendi. Program kurulu halde iken programa girdigimde yukleniyor yazisi cikiyordu ama menuler gelmiyordu. Ben de programi sildim. Simdi bastan kurmak istedigimde malesef bekliyor diye bir yazi belirdi ve 10 kusur saat gecmesine ragmen hala kurmadi. Ustune bir de ekranda kaldin oyle o bekliyor ikonu ve kaldiramiyorum. Ne yapmam gerekir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Arkadaslar selam. Gecen gun garanti e-trader kendiliginden kitlendi. Program kurulu halde iken programa girdigimde yukleniyor yazisi cikiyordu ama menuler gelmiyordu. Ben de programi sildim. Simdi bastan kurmak istedigimde malesef bekliyor diye bir yazi belirdi ve 10 kusur saat gecmesine ragmen hala kurmadi. Ustune bir de ekranda kaldin oyle o bekliyor ikonu ve kaldiramiyorum. Ne yapmam gerekir acaba ?

Çözümü bilen yok mu arkadaşlar?
  • Telefonu kapatip acinca duzeliyor : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Cydiadan cydelete yükle X çıkar

Cok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: Renji Abarai

jb li telefonum cydia dan yukluorum ama kaldırmak istediğimde X çıkmıo

Örneğin Cydia'dan yüklediğin birşeyi kaldırmak istediğinde şu adımları izleyerek kaldırabilirsin;

Cydia -> Manage -> Packages -> sileceğin programın adı -> Modify -> Remove

elinize bilginize sağlık okada güzel açıklamıssınızki teşekkürler
  • bende ios 7 yükleyince telefonun nerden aklına geldi ise,eski zamanlarda cydia dan yüklediğim programları geri getirmiş.şimdi default olarak duruyorlar..haliyle silinmiyor.silinebilmesi için orjinalini yüklemek gerek..nerden bulacam orjinal dosyayı jailbreak li iken indirmiştim.şimdi onlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum..

alternatif bir çöüzüm bulan var mı buna acaba..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.