Şimdi Ara

İPHONE AVEA İNTERNET HIZI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seko044

3G hızım böyle çoğu zaman 17-18 lerde
     İPHONE AVEA İNTERNET HIZI

rak ettim bursanın neresindesiniz baya iyi hiz bende bursadayimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun bende de vardi avea musteri hizmelterini aradim, iyi ilgilendiler, soylediklerini yaptiktan sonra hicbir sorun yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: seko044

3G hızım böyle çoğu zaman 17-18 lerde

rak ettim bursanın neresindesiniz baya iyi hiz bende bursadayimda

Bursa'da değilim izmirdeyim çoğu zaman Bursa yazıyor orda nedense

• Avea tam bir faciya
  • iPhone 4 ve 4S deneyimlerime göre, Turkcell, Vodafone ve Avea arasında en hızlı internert Avea'da. Şuan zaten hattım Avea. Edge tam bir vasat. Fakat 3G de hespinden kat kat iyi. Edge olarak kıyaslarsakta Avea aralarında en kötüsü. Arkadaşlarımın çoğunda Turkcell var 3G tam çekmiyor ve hızı çok yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

iPhone 4 ve 4S deneyimlerime göre, Turkcell, Vodafone ve Avea arasında en hızlı internert Avea'da. Şuan zaten hattım Avea. Edge tam bir vasat. Fakat 3G de hespinden kat kat iyi. Edge olarak kıyaslarsakta Avea aralarında en kötüsü. Arkadaşlarımın çoğunda Turkcell var 3G tam çekmiyor ve hızı çok yavaş.

Turkcell kullanıp da 3G'si çekmeyen ve yavaş olan arkadaşlarınıza selam olsun ya da iphone 5C/5S'e terfi etsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğim gibi 4 ve 4S'lerde test ettim. 3 operatörü de ayrıyetten kendim kullandım. Fakat şöyle bir gerçek var ki şuan ki internet hızımı ölçtüğümde sizin internet hızınız ile uzaktan yakından alakası yok. Telefon farkı burada devreye giriyor demekki
  • Avea'nın sorunu netinin yavaş olması değil, çoğu yerde çekmemesi. Benim evimde 3G 2 diş çekiyor mesela gayet sorunsuz bağlanıyorum. 100 metre çok büyük fark bu arada. Benim odada bile masanın bi ucunda çekiyor diğer ucunda çekmiyor :) Malesef merkezi bi yerde değil isen Avea tavsiye etmem. Sinyal sorunu yoksa kesinlikle Turkcell tercih etmem çünkü fiyatlar cep yakıyor.
  • iphone 4 le aldigim sonuc
    http://www.speedtest.net/my-result/i/811395160

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5c var
    3G hızı 0.78 ile 0.89

Edge 0.45

Kotam 1 gb kaldı hız böyle

İstanbul Bakırköy Edirnekapı Eyüp Alibeykoy Gaziosmanpaşa da test yaptım

Aynı sorun ne olabilir

• Hocam bende 5s kullanıyoum.Avea hattım vardı birde kullanmadıgım turkcelim Adanada oturuyorum Eşimin hattıda avea ama sende beter durumdaydım. 4 gb internet'im var sadece 300 mb kullanabilmişim.Eşimde 5 var ozaten hiç kullanamıyor devamlı dışardayım bu arada, olmuyor bir türlü. Avea internet nedense benim bulunduğum yerlerde hiç çekmiyor maalesef en sonunda Turkcell'e geçerek kurtuldum şimdi bulunduğum yerlerde 15 mb aşağı görmedim tek çare geçiş yapmak gibi duruyor senin için.
  • İstanbul - Bakırköy'de ölçtüm. Telefon ip4s. 3g full çekiyor. Upload hızı, Download'dan daha yüksek çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 6 Nisan 2014; 19:16:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.