Şimdi Ara

İphone Android Pattern Unutma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sabah tuş kilidini ''Ayarlardan'' (2-4-6-8) olarak değiştirdikten sonra, Cydia' dan Android Pattern Lock isimli programı Enable ettim fakat daha önce pattern olarak ne çizdiğimi hatırlamıyorum, ne yaparsam android kilidini açamadım, sıfırlama gibi bir şansım var mı?
    İtools ile android lock' u kaldırsam sorun ortadan kalkar mı?
    Bu arada aynı programı ' i kullanan biri varsa programın içeriğine bakıp sıfırlama, restore etme gibi bir seçenek var mı yok mu bakalabilir mi?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Joyeux

Kapatma tuşu ile ses arttırma tuşuna aynı anda 10 saniye basınca cihaz kapanır ve açıldığında tweakler. devre dışı kalmış olur. Siz de ondan sonra cydiadan eklentiyi kaldirabilirsiniz

Vay anasını, ben artık restore edeyim diyordum, hemen deniyorum. Çok sağol dostum...

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Aynı anda basıyorum fakat cihaz kendiliğinden kapanmıyor veya yeniden başlamıyor, kapat yazısı ile kapattıktan sonra yeniden çalıştırıyorum ama pattern kilidi off olmuyor...

Sb settingsten safe moda al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sbsetting pattern kilit ekranında çalışmıyor.
    Önerilerinizi bekliyorum...

Orijinalden alıntı: Joyeux

Kapatma tuşu ile ses arttırma tuşuna aynı anda 10 saniye basınca cihaz kapanır ve açıldığında tweakler. devre dışı kalmış olur. Siz de ondan sonra cydiadan eklentiyi kaldirabilirsiniz

Tamamdır hocam başardım sayenizde, cihaz açıldı, tuş kilidini kapattım. Android Lock XT' yi de kaldırdım, bütün klasör içerikleri dağılmış sayfalara ama sorun değil, onları düzeltirim artık.
    Çok teşekkürler.

Edit: Power + Ses Azaltma' ya tıklayarak Cydia Tweak' ler Aktif hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Ağustos 2012; 11:10:52 >
    iphone 4 jailbreak kaldırma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.