Şimdi Ara

iphone almayi düşünüyorum kullananlar bakarsa bir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu hafta iphone 3gs 16 veya 8 gb olan modellerden almayi düsünüyorum, iphone 4 e param yetmez anca 2 sene sonra 1 milyar civarina düşer sanırım..

neyse iphone kullananlar nereden daha uygun alabilirim? kullananlar memnun mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/incipio-silicone-pearl-black-microtexture-silikon-kilif-iphone-3g-3gs-ekran-koruyucu-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=mrrprd1_telkilincpsiliblac&categoryId=29004633

(birde alirsam bu kılıfıda almayi dusunuyorum uyar mı gorunus olarak 4'ede benzer boylelikle )

• bence acele karar verme reklam yapmak oluyor mu bilmiyorum ama sahibinden gittigidiyor gibi siteleri iyice bir arastir ben burdaki best buydaki ankarada en ucuz iphone 3gs 8gb fiyatina iphone4 16gb aldim. unlockla ugrasiyor muyum? evet ugrasiyorum ama eninde sonunda cikacak bu unlock kullanicam bende telefonumu insallah.

2011 Renault Megane 1.5 Dci 105 HP Privilège
  • Boşver hacı unlock munlock 4 alıp ne uğraşacam şuanki telefonumda camera yok nediyon 3gs teknolojik devrim niteliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady! -- 9 Eylül 2010; 23:26:52 >

2011 Renault Megane 1.5 Dci 105 HP Privilège
  • ankara optimum media markt ta iphone 3gs 8 gb 11xx bişiydi geçen hafta görmüştümde unuttum valla kusura bakma ama eminim 11xx le başlıyordu

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • istanbul elden alicam birde sen 3gs kullaniyorsan telefonu kalınlastırmayan sade kılıf önerebilirmisin?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.