Şimdi Ara

İphone alıcam,nerden alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Yaklaşık 1aydır hergün iphone bölümüne bakıyorum,almak hep kafamdaydı ama son 1aydır kafaya koydum diyebilirim.istediğim model 3GS 16GB 1500liranın altına nerden almamı tavsiye edersiniz.Kontratlı düşünmüyorum.Turkcell,vodafone da kontratsız olarak iphone ayrı kredi kartına taksit oluyomu ve ne kadar.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali
    Selam.Yaklaşık 1aydır hergün iphone bölümüne bakıyorum,almak hep kafamdaydı ama son 1aydır kafaya koydum diyebilirim.istediğim model 3GS 16GB 1500liranın altına nerden almamı tavsiye edersiniz.Kontratlı düşünmüyorum.Turkcell,vodafone da kontratsız olarak iphone ayrı kredi kartına taksit oluyomu ve ne kadar.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Yav kardesim hiç mı arastirmiyorsunuz ya direkt hazır cevaba mı alıştınız binlerce konu var incele,cevap yoksa orada sor:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=24376959

• ucuz olsun diye uğraşıyosan bence hiç alma, ztn zengin işi :p msj atarken kaç tane olduğunu bile yazmıyo yani parayı düşünmeyenler için, durup dururken nete girip de gidiyo paralar yani ahh ahhh
  • Ucuz olsun diye diye uğraşsam 5800 alırım.Şuan elimde İpod Nano var bide onu da satarım isteyen olursa 32gb da alabilirm o sorun değil.Deagle100 orda adam 600lira bütçe demiş sıfır dan bahsediyorum ben en ucuzu aramıyorum nerden alsam daha iyi olur diyorum.
  • quote:

Ucuz olsun diye diye uğraşsam 5800 alırım.Şuan elimde İpod Nano var bide onu da satarım isteyen olursa 32gb da alabilirm o sorun değil.Deagle100 orda adam 600lira bütçe demiş sıfır dan bahsediyorum ben en ucuzu aramıyorum nerden alsam daha iyi olur diyorum.

O zaman sana tavsiyem Vatan Computer zira su an 32GB 3GS fiyatı 1669...Gayet iyi garantili para da varsa kaçırma derim;)
  • ben de 0 dan bahsetmiştim, 1500 ün altı demişsin sonuçta............
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayca1989

ben de 0 dan bahsetmiştim, 1500 ün altı demişsin sonuçta............

O konuyu uzatmaya gerek yok 1500ün üstünde yok zaten öylesine yazdım onu.Birşey daha sorucam.Bu aleti kontratsız olarak teknosa vs alsak turkcell de aylık olarak internet paketi var mı:?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayca1989

ben de 0 dan bahsetmiştim, 1500 ün altı demişsin sonuçta............

O konuyu uzatmaya gerek yok 1500ün üstünde yok zaten öylesine yazdım onu.Birşey daha sorucam.Bu aleti kontratsız olarak teknosa vs alsak turkcell de aylık olarak internet paketi var mı:?

Elbette...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.