Şimdi Ara

İphone açılmıyor yardım acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisin? 1.1.1 kırılmış iphone var ama no service yazıyodu anysim denedim olmadı sonra sitede 1,1,2 geçiş vardı yaptım başarılı bi şekilde anysim 1.2.1 denedim bu seferde yine olmadı sonra yarım saat sonra bi daha any sim denedim download firewire derken kitlendi bende rest attım sonra aplle logosu çıktı bişi döniyor açılmıyordu.bende itunes açtım restore dedim demez olaydım neyse bağlandı falan sonra en başa döndük sanırım eski verdiyonua döndü.dünya resmi vardı,sonra hackiphone sitesisnde ibrick ile nasıl yenide yapılacagını gösteriyordu o adımları izlerken bi sorun oldu ekran kırmızı oldu burası tamam ama sonra yeşil olması gerekiyomuş ama hep aynı işlemi yapıyor. yazılar kayıp duruyor.....bölece kaldı lütfen yardım edin...........

    ilginize şimdiden teşekkür ederim



  • telefonu tekrar restore edip baseband ini virginize etmen gerekiyor. daha sonra işemleri bastan yaparsan anysim çalısır.
  • telefon itunesla veya ibrick ile bağlantı sağlayamadan tekrar baştan başlıyor.....bölece kaldı başka program varmı acaba.....
  • DOSTUM PANİKLEME.bende iki gundur aynı sıkıntıları cektim ama oldu şimdi eminim birşeyleri atlıyorsun mesela ben saatlerce itunes helperi kapatmayı unutmuşum tekrar tekrar restore dene olmadı ibrickr dene ama olacaktır sorun olmaz dikkatli olmalısın.
  • bu sorun benimde başıma geldi. sanırım baseband çöktü arkadaşlar. telefonu açıyorum. elma resmi çıkıyor. bir kaç saniye sonra ekran kapanıyor ve tekrar elma resmi çıkıyor ekrana. yani telefon açılmadan kendine reset atıyor. bunun çözümünü bilen arkadaş varmı acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozan2022

    bu sorun benimde başıma geldi. sanırım baseband çöktü arkadaşlar. telefonu açıyorum. elma resmi çıkıyor. bir kaç saniye sonra ekran kapanıyor ve tekrar elma resmi çıkıyor ekrana. yani telefon açılmadan kendine reset atıyor. bunun çözümünü bilen arkadaş varmı acaba?

    recovery modda acıp resotere atacaksın sen o telefona...
  • recovery mod için power ve home tuşlarına aynı anda bastıktan sonra home tuşuna başmayı sürdürüyorduk sanırım. bu işlemi defalarca uyguladım ancak cihaz tepki vermiyor. kapandıktan sonra recovery moda geçmiyor. bu durumla karşılaşıpta çözebilen var mı acaba?
  • sorunu çözdüm arkadaşlar. önce power ve home tuşuna bastım kapanana kadar. kapandıktan sonra tekrar home ve power tuşlarına bastım 1 dk boyunca ve recovery moduna geçti. bo sorunla karşılaşabilecek arkadaşlara rehber olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozan2022

    sorunu çözdüm arkadaşlar. önce power ve home tuşuna bastım kapanana kadar. kapandıktan sonra tekrar home ve power tuşlarına bastım 1 dk boyunca ve recovery moduna geçti. bo sorunla karşılaşabilecek arkadaşlara rehber olsun.


    Kurmadınmı hala fun clup :D
  • peki bu işlemi yapınca herşey silini,yormu silmeden çözümü varmı bu işin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.