Şimdi Ara

iPhone Açılmıyor (4G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abimden kalma iPhone'u ben kullanayım dedim fakat içinde sürüyle program falan vardı. Hepsini toptan silmek için ayarlardan "iPhone'u sil" yaptım fakat yaptıktan sonra telefon kendini resetledi, şimdi de açılmıyor, ekranda sadece aşağıdaki yüklenme logosu var.

Forumda arama yaptım bu hatayı çözenler ya jailbreak sayesinde çözmüş, ya da iTunes. Fakat benim cihazda jailbreak yok, iTunes da telefonu görmüyor. Yani çıkarıp taktım kaç kere hiç tepki vermedi program.

Yardımlarınızı bekliyorum..

• Çözüm olur mu bilmiyorum ancak home ve power tuşlarına basılı tutmayı deneyin. Daha önce başıma gelmişti, telefon hiç açılmıyordu, dediğim şekilde açabilmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

Çözüm olur mu bilmiyorum ancak home ve power tuşlarına basılı tutmayı deneyin. Daha önce başıma gelmişti, telefon hiç açılmıyordu, dediğim şekilde açabilmiştim.

Vay be bu kadar kolaymış :)
    Teşekkürler oldu fakat iPhone'daki uygulamalar, diğer içerikler aynen duruyor. Onları halletmek için kolay bir yöntem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: triposi

Çözüm olur mu bilmiyorum ancak home ve power tuşlarına basılı tutmayı deneyin. Daha önce başıma gelmişti, telefon hiç açılmıyordu, dediğim şekilde açabilmiştim.

Vay be bu kadar kolaymış :)
    Teşekkürler oldu fakat iPhone'daki uygulamalar, diğer içerikler aynen duruyor. Onları halletmek için kolay bir yöntem var mı?

Restore
  • Kolay bir yöntem bildiğim kadarıyla restore'den geçiyor, onun haricinde tek tek elle sileceksiniz herşeyi. Şimdi telefonu kurcaladım, Ayarlar > Genel > Sıfırla diye bir seçenek var en altta, Tüm içerikleri ve ayarları sıfırla diye bir bölüm var ama işine yarayabilir sanırım.
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler, ilk alınmış gibi oldu şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.