Şimdi Ara

iphone açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. el olarak aldığım 2g 8g telefonum var. Cihaz jbliydi sanırım bende cydia denen programa girdim tema yükledim beğenmedim sildim şimdi cihaz yarım elma görüntüsünde takılıyor açılmıyor. açma+home tuşunda denedim olmadı. şu an tek yapabildiğim cihazı itunes'a bağlamak. Cihaz fake imeili bana ne yapmam gerektiğini söylermisiniz? inanın 1 saattir araştıryorum kafam çok karıştı yanlış birşey yapmak istemiyorum. jb falanda istemiyorum şu an sadece telefonum açılsın yeter. Yardım lütfen

• blackra1n ile açmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

blackra1n ile açmayı denedin mi?

hocam o nedir? Yukarıda yazdım tekrar yazayım. Cihazım fake imeili ben şimdi bunu itunes ile restore edip son virsiyonu yükletsem telefonu normal kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

hocam o nedir? Yukarıda yazdım tekrar yazayım. Cihazım fake imeili ben şimdi bunu itunes ile restore edip son virsiyonu yükletsem telefonu normal kullanabilirmiyim?

Fake imei kullaniyorsan itunes üzerinden restore yaparsan imei uçar. Home ve açma tusuna uzunca sure basili tutunca bi degisiklik oluyormu denedinmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 27 Şubat 2010; 23:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

Fake imei kullaniyorsan itunes üzerinden restore yaparsan imei uçar. Home ve açma tusuna uzunca sure basili tutunca bi degisiklik oluyormu denedinmi.

olmuyor hocam denedim. shift + restore ile 3.1.2 olan son sürümden bir alt sürümü yüklesem sorun olur mu? Jb yi geçtim telefonum sorunsuz açılsın kullanim yeter.

iPhone 2G Custom 3.1.2 Fake Imei diye birşey indiriyorum bunu yüklesem bişey olur mu?

ne yapmam gerek fake imei olmasa rahatça denerdim herşeyi ama şimdi korkuyorum yanlış birşey yapmaktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.