Şimdi Ara

iPhone'a Virüs Bulaştı ( lütfen yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun çok ilginç , Twitter uygulamasından açıyorum trt haber bir twit paylaştı haberin linki var tıkladığımda anda beni başka sayfaya yönlendiriyor güncelleme yapmanız falan lazım diyen bir sayfa. Yada App Store açılıyor yemeksepeti veya vpn uygulamasının olduğu sayfayı açıyor.

Biraz karışık yazmış olabilirim ama lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O reklam sayfası.Virüs değil rahat olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Hocam her tıkladığımda oluyor imkanı yok ayrıca trt haber sadece bir örnek başka sayfalarda da oluyor

• Mobil internet kullanırken aynı sorun oluyor mu? Yoksa sadece kablosuz internet bağlantısı üzerinden mi oluyor?
  • Sakin ol
    Virüs filan değil o
    Bazı kullanıcıların yanıltıcı paylaşımları olur
    O tarz kullanıcılqrı tespit edip engelle
    ve
    Twitter uygulamasını sil
    Sonra tekrar yükle

• Aynı sorun birçok kullanıcıda daha var. İnternet sağlayıcılarda bir sorun varmış. Superonline müşteri hizmetleri "Bizden kaynaklı bir sorun, çözmeye uğraşıyoruz. Modem virüsü olarak söyleniyor ama öyle değil." dedi.
    Restore, dns değiştirmek çözüm olmuyor. Çözülmesini beklemekten başka bir seçeneğimiz yok.

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamayı silip yükledim düzelmedi , dediğinizi yapıp takipten bırakayım en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oninone kullanıcısına yanıt
    Evde süperonline kullanıyorum ilk defa sizden duydum demek ki sorun bu olabilir sağolun

• Ayarlar safari tarihçe ve web verilerini sil var en altta onu silin düzeliyor en azından benim öyle düzeldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

iPhone'a Virüs Bulaştı ( lütfen yardım ) iPhone'a Virüs Bulaştı ( lütfen yardım )

• birdhunder kullanıcısına yanıt
    Onu da denedim fakat o da çare olmadı benim telefonumda. Ne yaparsam yapayım kurtulamadım henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Arkadaşlar sorun çok ilginç , Twitter uygulamasından açıyorum trt haber bir twit paylaştı haberin linki var tıkladığımda anda beni başka sayfaya yönlendiriyor güncelleme yapmanız falan lazım diyen bir sayfa. Yada App Store açılıyor yemeksepeti veya vpn uygulamasının olduğu sayfayı açıyor.

Biraz karışık yazmış olabilirim ama lütfen yardım edin

kardeşim benim de note 4 telefonumda söylediğinizin aynısını yapıyor. twitterdan memurlar.netin haberini açınca yeni pencere açılıyor ve note 4 telefonunuza virüs bulaştı ne diyor.
  • iphone'a virüs bulaşması mı.. bilimkurgu filmi senaryosu gibi olmuş ^^
  • hme_38 H kullanıcısına yanıt
    Hocam demek ki genel ağlarda bir sorun var hatta saldırı olabilir

• iphone'a virüs bulaştırabilmişseniz sizi tebrik etmek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Hocam demek ki genel ağlarda bir sorun var hatta saldırı olabilir

genel değil modem virüsü bulaşmıştır bana da size de :))
  • aynı modeme bağlı diğer iphone, android ve pc gibi cihazlarınızın tüm tarayıcı verilerini sıfırlayıp eklentilerini kaldırın, modeminize arkasında bulunan reset tuşuyla hard reset atın (internet kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız tabi tekrar girmeniz gerekecek) , telefonunuzdaki safarinin tüm tarayıcı verilerini ve geçmişini de sildikten sonra iphone'a hard reset atın, telefon açıkken orta tuş ve güç tuşuna apple logosu gelene kadar 15-20sn birlikte basın, kapatmak için kaydırın uyarısı gelirse de dokunmayın kendi yeniden başlatacaktır

telefonda yüklü vpn profilleri de buna sebep olabilir dns manipülasyonu ile, yüklü vpn VE vpn profili varsa kaldırın ardından dns adreslerinizi google veya yandex dns ile değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 25 Nisan 2016; 20:01:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.