Şimdi Ara

iPhone 8 ve üst modeller kılıf önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere iPhone 8 ve üst modellerin arka kısmı cam, bu zamana kadar iPhone dahil kullandığım tüm telefonlarda kılıf kullanma ihtiyacı hissetmemiştim taa ki dün’e kadar, dün telefon elimden düştü ve ön koruyucu cam çatladı ya arkaya düşseydi diye aklımdan bütün gün bunu geçirdim ve en sonunda kaliteli koruyan bir kılıf almaya karar verdim iki tane seçenek belirledim ikisi de spigen markasına ait ultra hybrid 2 ve crystall Shell şeffaf olan modeller ama hangisini tercih ederim karar veremedim ikisi de 100₺ siz iPhone 8 için hangisini tavsiye ederdiniz ya da bunları boşver şu kılıfı al dediğiniz bir kılıf türü var mı ? Bu benim ilk konum hatalar olduysa kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdi den teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Spigen bana göre tamamen abartılmış o paraları asla hak etmeyen bir marka. Aliexpress'te satılan dandik plastik kılıflardan hiçbir farkı yok. Şeffaf olanlar sararıyor ve diğer modellerinin iç kısmı plastik olduğundan zamanla içine toz kaçıyor kılıfı bir çıkarıyorsun telefonun arkası harita gibi çizik içinde. Telefonun ince ve lüks tasarımını kabalaştırıp dandik plastikle öldürmesine değinmiyorum bile.

İmkan varsa orijinal Apple silikon veya deri kılıf, imkan yoksa Aliexpress'te satılan çakma Apple silikon kılıf tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için sararması çok kötü oluyor benim için, bazı kişiler sararmaz demiş sert plastik ama sararırsa hiç güzel olmuyor o zaman ben orijinal apple kılıflarına bakayım

• İphone 8 plus kullanıyorum orjinal kılıfları çok kötü altını korumuyor hafif şekilde yere düştüğünde bile baya boya kalkıyor çizikler olusuyor... şuan spigen ultra hybrid 2 spigen rugged armor kullanıyorum hepsiburadadan indrimli almıştım memnunum sararma olmadı ama liquid crystal almıstım o aşırı dandikti 1 haftada sapsarı olmustu

• Ben dün araştırmaların sonucunda ultra hybrid 2 crystal clear aldım 100₺ ye bakalım daha elime geçmedi inşallah sararma yapmaz korumasından Eminim zaten tek kafama takılan sararma problemi

• Ultra hybrid 2 ne kadar oldu alalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: winter07

Ultra hybrid 2 ne kadar oldu alalı ?

Hocam 100 tl nerden aldınız? hbde 60 a aldım ben... 2 haftadır kullanıyorum telefonu arkadan çok güzel gösteriyo memnun kalırsınız ben haftada bir açıp temizliyorum kapla telefonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitti gidiyor dan aldım dün inşallah memnun kalırım

• quote:

Orijinalden alıntı: winter07

Gitti gidiyor dan aldım dün inşallah memnun kalırım

Kalırsınız hocam içiniz rahat olsun bence spigenin en koruyucu ve en sade gözüken ürünü 3 tane değişik kap aldım en yakısan bu oldu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 16 Temmuz 2018; 15:51:02 >
  • Bana sadelik lazımdı zaten telefon gözüküyor bunda hadi bakalım teşekkürler

• Kılıf alırken, kılıfın dört tarafı sardığına dikkat edin. Tuş kısmı bile açık kaldı mı sevemiyorum. Her tarafı tam sarmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Temmuz 2018; 13:48:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet an itibari ile kılıf geldi kalın bir kılıf ama çok güzel koruması var 🙃

iPhone 8 ve üst modeller kılıf önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winter07 -- 17 Temmuz 2018; 12:12:0 >
  • Cidden ya arkasına düşseydi diye tüm gün düşündün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuduğum süre haricinde kafamı meşgul etti 🙂

• H olsun

• Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.