Şimdi Ara

iPhone 8 Plus ekran ısınması ve sarjın çok hızlı bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple desteğe randevu alıp gitmeden bir burada sormak istedim. 2 aylık telefonda instagram youtube lightroom cc kullanıyorum en fazla.

İnstagram da dolaşırken 15dk da %19 dan %13 e geliyor sarj.
    Lightroom gibi app leri kullandıktan 10 dk sonra telefon bildiğin ısınıyor ve ekran parlaklık ayarları kapalı olmasına rağmen ısınmadan dolayı sanırım ekran parlaklığı belirgin şekilde azalıp 5 dk sonra düzeliyor.

15dk dır test için instagramda videolar vs baktım %6 gitti.

Donanımsal bir problem midir bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 12 Eylül 2018; 21:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 5s in şarjı gibi resmen. 5slerle 8 plusun şarjı aynı olmaması lazım bataryasında sorun olabilir. Performanslı uygulamaları kullanınca telefonun ısınması normal ama çok rahatsız edici derecede ısınıyorsa kesinlikle hiç tutmayın elinizde garantiye verin.

• Bayaryada problemi olup olmadığını test nasıl edebiliriz peki. Gittiğimde normal bu da diyebilirler

• Sabah 7:30 da %100 evden çıktım instagram chrome vs kullandım saat 10:45 %77 oldu batarya. Normal midir bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 13 Eylül 2018; 10:49:58 >

• samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığı yarıdan fazlaysa LTE ile kullanımda gayet normal gibi geldi bana.

• Ekran full e yakın kulllanıyorum hep. Şuan %54 oldu mesela wirelessdayım 1 saattir de.

• Hocam normalden biraz kötü. %77 değilde 80-85 civarı olması lazımdı. Garantisi varsa teknik servise vermenizi tavsiye ederim. 8-9 saat kullanımda bitmesi lazım şarjın hemen hemen. Sizin kullanımınıza göre 6 saatte biticek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOTE 4 N910C ŞEBEKE sildim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alalı 2 ay oldu zaten. Garantisi var 2 yıl. Bugün hard reset işe iTunes üzerinden tekrar yazılım attım bir de böyle bakıcam yine olmazsa randevu alır götürürüm sanırım.

• benimkide donuyor hocam servise gitmeden 17 eyluldeki guncellemeyi bekleyin düzelmezse gidin
  • Kablosuz internet bağlantısında 13 saat veriyor Apple verilerine göre. Siz buna 10-11 deyin çünkü aynı şartlar olmaz hiçbir zaman. Eğer bu kadar gitmiyorsa bir gösterin cihazı.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Gece fulledim telefonu toplamda 4-5 saat arası kullandım yüksek ekran parlaklığı ile şuan %52 oldu. Bir test veya bir şeyi olsa keşke emin olurdum bataryada problemin olduğunu.

Dün mesela en yüksek parlaklıkta 5 dk da instagramda video izlemeye %4 batarya azaldı.

Aynı şekilde dünden itunes üzerinden sıfırlama işlemi sonrası bugün 5dk da %3 gitti.

İki testte de yoğun biçimde instagramda resim ve video izlendi durmadan. Ekran parlaklığı sonuna kadar açıktı.

Buna göre bu telefonla ekran full instagrda dolaşsam 1 saat içinde %36 2 saat içinde %72 batarya azalacak.

Normal mi şimdi bu ?

Aynı testi 5 dk için yapmamız mümkün mü sizlerin de ?

• samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    Hocam önce ekran parlaklığını yarıda kullanın bir süre, ya da otomatik parlaklığı açın. Eğer düzelmezse Appstoreda Apple Destek uygulaması var onu indirip batarya ile alakalı probleminizin olduğunu söyleyin. Bataryanızı test edecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Hocam önce ekran parlaklığını yarıda kullanın bir süre, ya da otomatik parlaklığı açın. Eğer düzelmezse Appstoreda Apple Destek uygulaması var onu indirip batarya ile alakalı probleminizin olduğunu söyleyin. Bataryanızı test edecekler.
    Apple için haftaya randevu aldım zorludan. Gidip götürüp baktıracağım ama bu normal deyip gönderirler mi acaba. Onların yanında da nasıl bir test yapabilirim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Sabah 7:30 da %100 evden çıktım instagram chrome vs kullandım saat 10:45 %77 oldu batarya. Normal midir bu ?

az bile tüketmiş bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.