Şimdi Ara

iPhone 8'i tüm açılarıyla gösteren bir video yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SONY XPERIA XZ kullanıyorum 2. sony telefonum ve gayette memnunum iphona para verilmezzz.

• Supaplex_TR S kullanıcısına yanıt
    Sony yatirim yapip kullandigin kullanicağin için vok pişman olucaksin allah sabir versin samsung htc alsaydin bari sony para verilir mi vok yazik:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Sony yatirim yapip kullandigin kullanicağin için vok pişman olucaksin allah sabir versin samsung htc alsaydin bari sony para verilir mi vok yazik:))

niye ? valla almadan önce çok araştırma yaptım huwaei ile kararsız kaldım gittim sony aldım samsung a falan hiç bulaşmam :)
  • yoklukta bile gideri yok bu tasarımın bin dolar verip alacağınız aletin bu kadar çirkin olmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnsak

Ne bekliyodunuz
    apple sadelikle öne çıkan bir marka
    heycanla bekliyorum

Ne yalan soyleyeyim, ben de cok begendim. Arkasinin cam olmasi daha estetik bir tasarima neden olmus. Ekran kasa orani zaten cok iyi duzeyde.

Ekrana gomulu parmak izi okuyucusu gelmeyecek gibi. Sonydeki gibi yan tusa entegre edilecek gibi duruyor. Applein ikonik yuvarlak tusu, tarihin tozu sayfalarindaki yerini alacak gibi görünüyor.

Kablosuz sarjla birlikte 3.5mm jack giris ihtiyaci da artik yok. Zaten kablosuz sarj pedli powerbanklar da satisa cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 hatta note 8 bundan daha güzel gözükecek olabilir ama Yen'i bir soluk getirecek apple a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.