Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez yeni bir sızıntıyla ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• burada pahalı diye ağlayanlara bakıyorum ama amerikalı ve avrupalı asgari ücretli yine alabiliyor. alım gücü bir başka yaa siz ağlamaya devam edin. 1200 dolar da çok pahalı değil sen fakir ve alım gücü olmayan kıskanıldığını sanan ezik bir ülke vatandaşısın sadece. aahhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 8 Ağustos 2017; 19:6:26 >
  • Bu cihaz böyle gelmez.

• Hocam iyimserliğinize hayran kaldım

Ben 7000-8000 arası başlangıç fiyatı olur diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2007 haziran ayı,$ 1lira 10kuruş,bende asgari ücret alıyorum(600lira),gts8800 550$dan piyasaya çıkmıştı,ama istediğim an alabiliyordum,

Doğru düzgün bir ülke olabilseydik dolar o seviyede kalabilirdi,

Teknoloji aslında pahalı değil,bizim paramız değersiz,yani iPhone 8 1320 lira yada gtx1080ti 850lira olacaktı

Tabi başımızdaki musallatlar bize bu ülkeyi cehennem yapmak için andiçmişler, yazık

• Bu telefon 1000 dolar üstü olmayacak. 950 dolar gibi bir fiyattan çıkacak. Apple her zamanki gibi algı yönetimi yapıyor. Ortalıkta bu fiyatları dolaştırıp, 950’ye çıktığında “ucuzmuş” diyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 8 Ağustos 2017; 20:27:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat önemli değil, Bizim insanlar gerekirse anne veya babasını satar ama lüksten vazgeçmez.

O yüzden kredi çekip almaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Evet arkadaşlar tam 7 kez evet tam 7 kere msj ım silindi. Ve bu şekil msj ım silindi diye yazdığım msj lar bilr siliniyor an itibariyle. İnanılmaz bir şey, gerçekten yıllardır bu sitede faal biri olarak böyle çocukça bir şey görmedim duymadım. Tam 7 msj ım silindi ve silinmeye devam ediyor. Resmen admin her kimse benimle inatlaşıyor. Hayatımda gördüğüm en amatör en basit forum olayını yaşıyorum şu anda.

Burada 4-5 arkadaş Durumu fark edip msj ımı alıntılayıp destek çıkmışlar ve onların msj larını da silmiş. İnanamıyorum buna ve gülüyorum size. Forum ne ellerde görün arkadaşlar!.

• Ben iphone da touch id yi seviyorum parmak izi okuma konusunda birçok markaya göre oldukça başarılı parmak izi okuma olmali bence 800 tl lik bi telefonlarda bile parmak izi okuyucu var.

• sizce bu telefonu almam ne kadar mantıklı.5 milyar üstü gelirse değer mi?
  • Bisikleti kullanan arkadaşın adı Görkem. Yanlış anlaşılma olmasın.

• 1200 $ ne ya dışarıdan bile alınmaz.
  • 1200 dolar ne ya!,zor çok zor bu parayla...

• Parmak izi okuyucu olmassa eğer apple çok büyük hata yapar.

• Artık her yerde telefonu havaya kaldırıp açmaya çalışan insanlar göreceksiniz. Touch id bir şekilde arkada veya yanda devam etmeliydi.

• Eylül ayının sonlarında lansmanı beklenen cihazın üretime başlanmış olması gerek. Ama halen sızıntılar net değil. 6 serisinde cihazı çıkmadan önce neyle geleceğini , donanımını biliyorduk. Bu sefer Apple cihazı saklamayı başardı. Tasarım üç aşağı beş yukarı bu şekilde ama donanım konusunda kafalarda halen soru işaretleri mevcut.
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Fazla uçmuşsun yok bu cihaz ile 1 trilyonu geçer, yok 1.200$ askeri ücretin yarısı zaten. Konuyla ilgili bayağı bilgin varmış gibi konuşuyorsun ama ya bilmiyorsun, yada abartıyorsun. Evet Avrupa çok iyi, refah düzeyleri çok yüksek ama kimse 2.400$ (~2.200€) net asgari ücret almıyor. Bunu bilerek, görerek, yaşayarak söylüyorum. İstersen saatlik ücretlere bakabilirsin Hollanda'da, Belçika'da, Almanya'da vs. Kaldı ki öyle bile olsa gidip 1.000 euronun üzerine her çıkan iPhone'u alma hastalığı olanlar dışında kimse kolay kolay almaz. İstese 10-12 bin euroya gayet eli yüzü düzgün, hatta belki de sıfır araba alabilecekken gidip 2-3 bin euroya 10 yıllık araba alan insanlar bunlar. Kolay kolay kimse gösteriş, şekil peşine düşmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Fazla uçmuşsun yok bu cihaz ile 1 trilyonu geçer, yok 1.200$ askeri ücretin yarısı zaten. Konuyla ilgili bayağı bilgin varmış gibi konuşuyorsun ama ya bilmiyorsun, yada abartıyorsun. Evet Avrupa çok iyi, refah düzeyleri çok yüksek ama kimse 2.400$ (~2.200€) net asgari ücret almıyor. Bunu bilerek, görerek, yaşayarak söylüyorum. İstersen saatlik ücretlere bakabilirsin Hollanda'da, Belçika'da, Almanya'da vs. Kaldı ki öyle bile olsa gidip 1.000 euronun üzerine her çıkan iPhone'u alma hastalığı olanlar dışında kimse kolay kolay almaz. İstese 10-12 bin euroya gayet eli yüzü düzgün, hatta belki de sıfır araba alabilecekken gidip 2-3 bin euroya 10 yıllık araba alan insanlar bunlar. Kolay kolay kimse gösteriş, şekil peşine düşmez.

Asgari ücret konusunda hakkın var. Biraz abarttığımın farkındayım. Dramatize etmeye çalışıyorum işte. Ama asgari ücretin 5 katı fiyata satılacak olan Türkiye mi? Asgari ücrete satılacak olan gelişmiş ülkeler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 9 Ağustos 2017; 10:40:33 >

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam. Ve Türkiye'de alanlar yine ve yine olacaktır, işin üzücü kısmı bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada; Apple'ın bugün, TR saati 10:38 itibarı ile değeri 826.9 milyar dolar. O mesajı yazdığımda ise 803 milyar dolardı. Gerçekten abarttığımı mı düşünüyorsun 1 Trilyon dolar olacak derken?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.