Bildirim
IPHONE 8.1.3 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
8.2 gelecek 8.1.3 sürpriz olur gereksizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel® Core™ i7 11700KF
ARCTIC Liquid Freezer II 360
Asus TUF Gaming Z590-PLUS
G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
Asus TUF Gaming VG27BQ -
Seneye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok ince güldüm hocam :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BenLe100Lesh
çok ince güldüm hocam :D
İnceyi görmüşsün :D iyisin
8.1.3 yok. 8.2 gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ kawasaki zx6r
-
Hocam ben bugün 6 buçuk saat kullanma 25 saat bekleme süresi gördüm
bu gidişle ios 8.3 gelir sonra 9 çıkar herhalde _____________________________ ★★★ Apple İphone 6 Space Gray ★★★ -
8.1.2 de şarjı mahvetmişler şarj konusunda rezalet olmuş, apple a bir türlü düzelmeyen problemler ve şarj sorunuyla ilgili geri bildirim de yolladım. Umarım bu sefer sorunsuz bi güncelleme verirler, geç olsun düzgün olsun bekleriz :) ayda 2 kere bozuk güncelleme almaktansa
8.1.3 haftaya netleşebilir ciddiyim _____________________________ Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur... -
Eto bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İnşallah hocam telefondan soğudum şarj yüzünden :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X